Как да добавите ново местоположение към Facebook

Съдържание:

Как да добавите ново местоположение към Facebook
Как да добавите ново местоположение към Facebook
Anonim

Много хора спират да ни питат как да създадете ново местоположение във Facebook или Instagram и истината е, че това е много просто. Тъй като искаме да знаете как да разрешите съмненията си, ще ви научим как да създадете ново местоположение във Facebook от приложението за Android или iOS.

Създаване на ново местоположение е полезно, ако сме създали нов бизнес, искаме да намерим ново откритие или нещо подобно. Всеки потребител може да създаде ново местоположение за своя бизнес, което да се показва във Facebook и в резултат на това то ще се показва и в Instagram. Ако вашият бизнес не може да бъде локализиран във Facebook или Instagram, това е решението на вашите проблеми и истината е, че е много по-лесно, отколкото сте предполагали.

Създайте ново място Facebook
Създайте ново място Facebook

Как да създадете ново местоположение във Facebook?

Първо, за да създадете ново местоположение, се препоръчва да активирате местоположението на мобилния си телефон, след като това стане, отидете в приложението Facebook и следвайте тези прости стъпки:

  • Превъртете до горната част на News Feed и под Какво мислите? Трябва да изберете опцията Тук съм (Чекиране на английски).
  • След като го направите, ще трябва да отидете в полето в горната част и да въведете името на местоположението, което искате да добавите, ако местоположението не съществува, ще получите поле, в което ще трябва да натиснете който казва: Добавете ново място.
  • Докоснете за Добавяне на ново място.
  • Сега изберете вашата бизнес категория.
  • Въведете информация за местоположение.
  • Докоснете Затвори или Създай в горния десен ъгъл и сте готови.

Много е просто, както можете да видите и по този начин вашият бизнес ще бъде регистриран като местоположение за Facebook или за Instagram, тъй като приложението Instagram е собственост на Facebook и използва същото база данни. Едно важно нещо, местоположенията, създадени чрез този метод, ще бъдат публични и сега всеки може да се маркира към вашия бизнес или местоположение.

В миналото Instagram ви позволяваше да създавате местоположения от официалното му приложение, но днес вече не ви позволява да споделяте вашата база данни директно с Facebook. Не забравяйте, че ако не сте във Facebook, все едно не сте съществували, социалните мрежи могат да бъдат използвани, за да дадат силен тласък на бизнеса ви Надяваме се, че сме разрешили вашите съмнения и в случай все още ги имате, не забравяйте, че коментарите са, за да ни ги прехвърлите.

Популярна тема