Вземете двоен бонбон в Pokémon Go за Свети Валентин

Съдържание:

Вземете двоен бонбон в Pokémon Go за Свети Валентин
Вземете двоен бонбон в Pokémon Go за Свети Валентин
Anonim

Pokémon Go продължава да революционизира света и ако се чудите къде по света тази игра все още се играе пълноценно, трябва само да видите картата на местата по света, където продължават да играят Pokémon Go, но истината е, че не са се уморили и пуснаха нова промоция.

Pokémon Go не само се нуждае от нови промоции, за да продължи да го харесва, но се нуждае от нови Pokémon и нови предизвикателства за играчите, но докато работят върху подобряването на играта, те пуснаха нов Свети Валентин, в което можем да получим два пъти повече бонбони безплатно. Pokémon Go е в упадък, но това не означава, че не печелят пари от играта и всъщност Niantic изглежда работи активно върху играта с цел да задоволи потребителите (дори и да не го забелязват).

Pokemon Go Egg
Pokemon Go Egg

Как да получите двойни бонбони за Свети Валентин в Pokémon Go?

Събитието на Свети Валентин е един вид бонус към всички видове функции на играта, можем да получим бонбони, примамки и дори покемони от тип „фея“като Chansey или Clefable.

В това събитие ще бъде много по-лесно да се намерят покемони от приказен тип като Chansey или Clefable и също така ще имаме добро шанс в яйцето, което ще отворим, да ни даде бебе като Igglybuff, Smoochum или Cleffa.

В допълнение към високия шанс за намиране на тези покемони, Niantic увеличи продължителността на примамките, сега вместо да продължават 30 минути, те могат да издържат 6 часа по време на събитието и други. Ще ви помогне да хванете покемони по-лесно.

Повече покемони от фееричен тип, по-дълги примамки и двойно количество бонбони, доста изгодно

Накрая, това, за което ви казахме в заглавието, ние ще спечелим двоен бонбон, когато отидем да уловим или прехвърлим покемон. Що се отнася до яйцата, измервателните уреди също ще броят двойно при отварянето им и ще бъде по-лесно да ги вземете. Най-хубавото на събитието е, че примамките сега издържат около 12 пъти по-дълго от нормалното и ще бъде подходящо време да ловувате като луди.

Това събитие ще бъде активно от 11:00 ч. PST на 8 февруари 2017 г. до 11:00 ч. PST на 15 февруари 2017 г. и когато тази дата настъпи, бонусът ще свърши. Това събитие много напомня на събитието, което Pokémon Go направи на Хелоуин.

Популярна тема