Как да видите времето в приложението Facebook

Съдържание:

Как да видите времето в приложението Facebook
Как да видите времето в приложението Facebook
Anonim

Facebook е едно от онези приложения, които искат да доминират над всичко, малко по малко Facebook се опитва да ви помогне и е въпрос на време да стане освен социална мрежа, става вашият любим асистент. Без значение с колко технологии разполага конкуренцията, Facebook знае много за нас и отсега нататък ще може да ни предлага данни, толкова важни, колкото времето.

Facebook показва времето от приложението за iOS от известно време, особено ако го имаме на английски, но малко по малко той разширява тази функция за всички останали мобилни телефони и езици. Сега Facebook ще ви уведомява всяка сутрин за прогнозата за времето във вашия град и ще ви показва начален екран, толкова привлекателен, колкото този, показан по-долу.

фейсбук приложение за времето
фейсбук приложение за времето

Какво ни дава времето във Facebook и откъде идва тази информация?

Времето във Facebook ни предлага текущата температура, максимума и минимума за деня, прогнозата за следващите няколко часа и дори 5-дневна прогноза. Информацията, която се извлича от времето, идва от уебсайта wheather.com и следователно е доста надеждна.

Както можете да видите днес в Лондон е доста студено и един от колегите ни реши да ни изпрати тази екранна снимка от своя iPhone, тъй като в момента не изглежда са достигнали всички Android. Как получавате времето във Facebook?

За да намерите секцията за времето във Facebook, просто трябва да погледнете в десния раздел, където се показват вашите профили и страници, и да отидете надолу до секцията с приложения, където като натиснете виж всичко, ще можете да видите ново приложение, наречено El Tiempo или Wheater (на английски)Ако приложението не се показва, вероятно Facebook все още не е активирал тази функция за вас и ще трябва да изчакате още малко, докато пристигне на телефона ви.

Уверете се, че разполагате с най-новата версия на Facebook и не можете да правите нищо друго, ако промените езика на английски също е вероятно новините да стигнат до вас по-рано, но не се препоръчва. В новата икона за настройки можете да промените местоположението, което искате да консултирате, използваната температурна единица и малко други. След като видите прогнозата, можете също да разширите данните, като щракнете върху страницата, която ще ви отведе директно до Wheater.com, за да разширите информацията. Сега вече нямате нужда от приложение за времето, въпреки че прогнозата на Google също е много пълна

Популярна тема