Къде да купя най-евтиния Moto Z на разпродажба

Съдържание:

Къде да купя най-евтиния Moto Z на разпродажба
Къде да купя най-евтиния Moto Z на разпродажба
Anonim

Когато купуваме мобилен телефон, ако вече знаем кой да купим, второто нещо е да попитаме къде да купим този най-евтин мобилен телефон, за да получим най-добрата цена. Затова ще ви кажем къде да купите най-евтиния Moto Z на разпродажба Това е страхотно устройство и ние не искаме да плащате повече за нищо на света. Ако търсите най-добрата цена, в тази статия ще ви разкажем за място, където можете да го закупите на най-ниската цена в момента.

Moto Z е страхотен смартфон. Ако и вие искате да го имате, възползвайте се от тази оферта и го купете много изгодно. Можете да закупите базовия Moto Z и Moto Z Premium, и двата на най-добра цена сега. Не забравяйте, че тези оферти ще бъдат налични за няколко дни.

купете moto z евтина оферта
купете moto z евтина оферта

Къде да купя най-евтиния Moto Z на разпродажба

Ако искате да купите най-евтиния Moto Z на разпродажба, сега ще можете да го направите. Имаме налични 2 Moto Z, един по-основен и един по-премиум. Най-основният Moto Z струва 344 евро на разпродажба. Той е оборудван с 5,5-инчов екран, Snapdragon 625 с 3 GB RAM и 64 GB ROM Добри камери като задна 16,0 MP и сензор за пръстови отпечатъци, плюс Marshmallow. Това е страхотен терминал.

От друга страна, имаме най-добрия модел Moto Z, който струва 616 евро Този терминал също има 5,5-инчов екран. Но мощността е по-добра с Snapdragon 820 с 4 GB RAM и 64 GB място за съхранение В противен случай 13 MP камера и USB Type-C.йени

Възползвайте се от офертата сега и купете Moto Z много евтино

Вече можете да се възползвате от тази оферта, за да купите Moto Z по-евтино Най-основният, който е първият модел, за който говорихме, ще ви струва 344 евро оферта, а втората 616 евро оферта Това са страхотни цени, защото няма да ги намерите по-евтини. И получавате някои мобилни телефони от най-висок клас с Pure Android.

Искате ли ги? Искате да купите Moto Z по-евтино от разпродажба? Направи го сега:

[vc_button »Купете Moto Z premium за 616 евро» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?gd65″] title=

[vc_button »Купете Moto Z за 344 евро» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?gd66″] title=

Какво ще кажете за Moto Z? Купуваш ли го?

Популярна тема