Повредените батерии на Samsung причиняват пожар в една от фабриките на Samsung

Съдържание:

Повредените батерии на Samsung причиняват пожар в една от фабриките на Samsung
Повредените батерии на Samsung причиняват пожар в една от фабриките на Samsung
Anonim

Това, което трябваше да чуем… Дефектните батерии на Samsung предизвикаха пожар в една от техните фабрики. Ясно е, че момчетата от Samsung нямат късмет с проблема с батериите, тъй като те са свързани с много експлозии. Толкова много, че миналата сряда дефектни батерии предизвикаха пожар във фабрика на Samsung в Китай. Сред тези продукти, причинили пожара, имаме дефектни батерии и други отпадъчни продукти

Този пожар започна във фабрика и беше потушен бързо, но причини голямо безпокойство както на самата компания, така и на потребителите, защото проблемът, който Samsung има с батериите, не е нормален.

kit-charge-samsung-galaxy-note-7
kit-charge-samsung-galaxy-note-7

Дефектни батерии на Samsung причиняват пожар в една от фабриките на Samsung

Пожарникарите заявиха, че този пожар е причинен от батериите, намерени вътре. Материалът се е запалил поради литиеви батерии, намерени в производствения цех, заедно с други полуфабрикати. Беше сериозно, дори да изглежда, че не е… защото ако ви кажа, че имаше 110 пожарникари и 19 камиона, не преувеличавам.

В опасност ли са потребителите на Galaxy S8?

Не би трябвало да имаме проблеми с батерията за Galaxy S8. Тъй като случаят с Note 7 беше специфичен проблем. Но не можем да забравим какво се случи през лятото с Note 7, нито сега с този фабричен пожар. Доста е досадно.

Следващия март Samsung ще започне производството на Galaxy S8. Надяваме се да нямаме проблеми с батерията или странни повреди по майорите. Но не можем да пренебрегнем, че този завод в Китай е един от петте основни производствени центъра в Китай и също така произвежда батерии за телефони. Просто се надяваме батериите на S8 да не са дефектни или това може да е краят на Samsung (поне за много потребители).

Какво мислите, че ще се случи с новия S8? Ще се върнат ли проблемите с батерията или това е еднократна повреда, която няма да се повтори?

Популярна тема