Къде е разделът Приятелства във Facebook за Android?

Съдържание:

Къде е разделът Приятелства във Facebook за Android?
Къде е разделът Приятелства във Facebook за Android?
Anonim

Facebook е малко кофти, изминаха няколко дни не знае дали да покаже или не раздела за покана за приятелство в приложението за Android и го сваля и по желание. Не забелязахте ли?

Facebook го промени на моя смартфон от няколко дни и реших да го споделя с вас. Ако влезете във Facebook от Android и видите, че има само раздела Известия и раздела Времева линия ще намерите раздела Приятелства под Известия

честит ден на приятелството във facebook
честит ден на приятелството във facebook

Facebook скрива приятелства под Известия

Не знаем какво прави Facebook с Приятелствата, но истината е, че за нас няма много смисъл Facebook да поставя раздела Приятелства под известията, дори ако търсим логикатае очевидна.

Може би разделът Приятели във Facebook не получава толкова трафик, колкото биха искали, а разделът Известия е едно място, където хората отиват, независимо какво да използват Facebook. Поставянето на приятели под известия ще помогне на потребителите да видят как лесно да добавят нови приятели, след като известията приключат. Има много смисъл, ако е така, но много хора използват раздела често и сега не могат да го намерят.

Facebook иска да видите новите си приятели след Известия

Смешното в това е, че тези промени започнаха повече или по-малко по същото време като Деня на приятелството във Facebook и не знаем дали Facebook иска да създавате повече приятели или по-малко, защото много хора питат къде са отишли поканите за приятелство и много хора се чудят защо са го преместили толкова надолу.

Какво мислите? Търсите Приятелства от дни и не можете да ги намерите? Очевидно е, че са се преместили, но тези дни те продължават да идват и си отиват, ще трябва да изчакаме няколко месеца, за да видим къде Facebook най-накрая ще ги остави Мрежата търси промени, които да насърчи използването на приложението, но някои от тях може да не са толкова добри, колкото си мислят.

Популярна тема