Къде да купя най-евтиния Leeco 2 x620 на разпродажба

Съдържание:

Къде да купя най-евтиния Leeco 2 x620 на разпродажба
Къде да купя най-евтиния Leeco 2 x620 на разпродажба
Anonim

Няма значение дали е Свети Валентин, важното е да имате извинение да подарите на приятелката си нов мобилен телефон, от който тя ще полудее. Letv Leeco 2 x620 е идеалният телефон и не си мислете, че Leeco е просто китайска марка.

Leeco е китайска марка, която вече работи в Съединените щати и устройствата имат качество, подобно или по-добро от това на Xiaomi, със западен хардуер, много мощност и много ограничени цениLeeco е страхотна марка и разбира се този Leeco 2 x620 само за 117 евро е изгодна сделка. Ако искате едно кликване тук, защото офертата ще приключи скоро.

Leeco 2 X620 по-евтин
Leeco 2 X620 по-евтин

Какво съдържа Leeco x620, за да бъде изгоден на тази цена?

В допълнение към металния дизайн в розово злато има сила за пробиване отвътре:

  • 5,5-инчов екран с FullHD резолюция.
  • MTK6797 10-ядрен процесор.
  • 3 GB RAM.
  • 16 GB място за съхранение.
  • 16 MP задна камера с AF и светкавица.
  • 8 MP предна камера.
  • Bluetooth 4.0, WiFi, GPS и 4G (без честотната лента 800 MHz, но с другите ленти, които използваме в Испания).

Телефонът идва с Android 6.0 Marshmallow и включва испански език. Това е страхотен смартфон, защото монтира качествени компоненти, а освен това дизайнът му е наистина луксозен. Батерията също не е малка, 3000 mAh, а четецът на пръстови отпечатъци е интегриран в задната част, както в повечето съвременни смартфони.

Тежи 152 грама и има много ограничен размер, трябва само да видите двете снимки, за да видите колко е красив, това е мобилен телефон, който всяко момиче ще хареса ще се радвам, ако харесва розови мобилни телефони. Какво мислиш? Според нас нищо не липсва, липсва само NFC, което много хора нито използват, нито знаят какво е. Ако имате нужда от NFC, Xiaomi Mi5s за по-малко от 300 евро вероятно е по-добър вариант, но ако не ви трябва, това е мобилен телефон, който ще ви свърши чудесна работа.

[vc_button »Leeco x620 само за 117 евро» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?gamp»] title=

Популярна тема