Новостта на Apple за 2017 г. е добавената реалност

Съдържание:

Новостта на Apple за 2017 г. е добавената реалност
Новостта на Apple за 2017 г. е добавената реалност
Anonim

Apple е мъртъв, касети свършиха и ерата на iPhone приключи. Онзи ден го обяснихме ясно в тази статия, но сега ви представяме новини. Не спирайте да анализирате конкуренцията, защото те може да имат добри идеи.

Не знаем какво възнамерява да направи Apple през 2017 г., за да се опита да промени стратегията си, но сега, от BGR, получаваме улики за това какво може да бъде нейното бъдеще. От известно време Apple работи с производителя на оптика Carl Zeiss върху очила с добавена реалност и истината е, че това може да е новост на Apple. Въпреки че се съмняваме дали ще бъде добавена или виртуална реалност, ние също вярваме, подобно на Apple, че добавената реалност има повече бъдеще от виртуалната реалност.

Apple очила за виртуална реалност
Apple очила за виртуална реалност

Разширена реалност? Да, истината е, че Apple може да намери ключа

Преди повече от година чухме за новите очила на Apple и истината е, че вместо очила за виртуална реалност, от които има хиляди, има много смисъл Reality Augmentedбъде избраният път на Apple за бъдещето.

Тези очила може или не са свързани с iPhone 8, но ако ги отворят за всички (което не изглежда вероятно), всеки може да се възползва от техния напредък има много по-голям смисъл, че те ще бъдат перфектният аксесоар за iPhone 8 и по този начин никой няма да има нужда да носи Android в джоба си (вероятно си мислят така).

Виждате ли това, което никой не вижда?

Изглежда, че Apple се нуждае от нов продукт и е вероятно той дори да не стигне до пазара (много остават в мастилницата), но не ни изглежда неразумно да мислим, че очилата, които предлагат да видите какво никой не вижда, може да бъде перфектното бъдеще за компаниятаОчилата с добавена реалност могат да ви накарат да виждате хора, които не присъстват до вас и това е впечатляващо.

Apple прекара години в инвестиране на пари в Добавена реалност и истината е, че в допълнение към инвестирането, тя има екип, който знае какво прави и как работи добавената реалност, за да постигне дори последният детайл от него. В слуховете се говори за технология, която би била около 5 години по-напред от своите конкуренти и това може да означава да настроите курса отново, но трябва да бъде страхотен продукт и трябва да успее, не може да бъде продукт като Google Glass, който остана като счупен фон.

Популярна тема