Bixby на Samsung ще поддържа 8 различни езика

Съдържание:

Bixby на Samsung ще поддържа 8 различни езика
Bixby на Samsung ще поддържа 8 различни езика
Anonim

Всеки знае, че виртуалните асистенти са бъдещето. Ерата на изкуствения интелект едва сега е започнала и с течение на годините технологиите ще бъдат на разположение, за да ни помагат в ежедневието ни.

Докато хората очакват много мощен и много способен бъдещ Galaxy S8 от Samsung, вече видяхме, че корейската компания е започнала да работи в правилната посока и подготвя своя нов виртуален асистент, за да бъде в услуга на потребителите. Bixby, за разлика от Google Assistant, изглежда е асистент, готов за масите и ще поддържа около 8 различни езика при стартирането.

реална снимка-галактика-s8
реална снимка-галактика-s8

Bixby: Какво ще прави виртуалният асистент на Samsung?

Bixby ще бъде много по-способен от всичко, което знаем досега или поне искат да вярваме в Samsung. Всъщност вътрешното ми аз ми казва, че задният бутон, който прилича на сензор за пръстови отпечатъци, може да е бутонът, който ще активира Bixby и изобщо не мисля, че е луд.йени

Samsung купи Viv за нещо и истината е, че Google Assistant, дори и днес, поддържа само 4 езика (немски, португалски, английски и хинди). Bixby на Samsung ще поддържа 8 различни езика при стартиране, включително английски, корейски и китайски Предполагаме, че испанският ще бъде един от тези 8 езика, но не можем да го потвърдим в момента.

Bixby, асистентът, който цели да се открои от Android

Ясно ни е, че Samsung би променил Android за Tizen, ако беше печелившо, но вместо да се бори неестествено по този път, реши да пусне продукти, които биха могли да бъдат свързани с Tizen в бъдеще. Ако Bixby стане необходим Samsung може лесно да премине към Tizen, със значителна добавена стойност.

Bixby не е просто асистент, създаден за мобилни устройства, той може да достигне до вашите SmartTV, домашни уреди и други свързани устройства с Интернет на нещата. Bixby иска да бъде ключ към екосистемата на Samsung и за това трябва да се справя наистина добре. Засега ще трябва да изчакаме презентацията на Samsung на 29 март в Ню Йорк, когато може да бъде представен бъдещият им смартфон. Изглежда, че Galaxy S8 ще бъде пуснат около 20 април.

Популярна тема