Официални калъфи за Galaxy S8 (изображения)

Съдържание:

Официални калъфи за Galaxy S8 (изображения)
Официални калъфи за Galaxy S8 (изображения)
Anonim

Ако си мислите, че сте видели всичко за новия Galaxy S8, ние ви предлагаме още, защото изтекоха изображения на как ще изглеждат калъфите на Galaxy S8, официалните калъфиЯсно е, че официалните корици винаги са тези, които пасват като ръкавица и са перфектни (също така са по-скъпи) и въпреки че обикновено винаги са красиви, в Amazon винаги има добри алтернативи за закупуване на добри цени. Но ако искате да знаете как биха изглеждали официалните корици на Galaxy S8 , не можете да пропуснете това, което ви казваме.

Тази сутрин вече ви казахме как Galaxy S8 прави снимки и те нямат отпадъци. Разгледайте тази статия, защото ще харесате не само тези официални калъфи за Galaxy S8, но и снимките, на които е способен.

официални калъфи за galaxy s8
официални калъфи за galaxy s8

Официални калъфи за Galaxy S8

В това първо изображение на официалните калъфи на Galaxy S8 можем да видим по-голям и по-малък, които биха съответствали на вариантите на Galaxy S8, с повече и по-малък размер на екрана.

Слуховете предполагат, че ще имаме 5,7-инчов Galaxy S8 и 6,2-инчов Galaxy S8 Plus Тези терминали са твърде големи, за да бъдат новите флагмани на южнокорейските момчета, но това казват слуховете, тогава ще трябва да видим дали е вярно… защото знаете какви са слуховете.

На гърба можем да видим и сензора за камерите и LED светкавицата. Както ви казахме в предишната статия, очакваме страхотни снимки с този терминал, така че ще бъде изненада.

Но какво мислите за дизайна на кориците? Снимките не са с добро качество и ние също не можем да оценим много, но те са корици, които не само разкриват собствения си дизайн, но и дизайна на новия флагман от Samsung.

Това, което можем да видим и от лявата страна, изрезът на клавишите за сила на звука и бутона за захранване, който е преместен, за да освободи място. Що се отнася до цветовете и материалите на тези кутии, матово черно и поликарбонат. Тези корици не изглеждат зле.

официален калъф за galaxy s8
официален калъф за galaxy s8

Какво мислите? Какво очаквате от новия Galaxy S8?

Популярна тема