Февруарска корекция за сигурност за Nexus и Pixel

Съдържание:

Февруарска корекция за сигурност за Nexus и Pixel
Февруарска корекция за сигурност за Nexus и Pixel
Anonim

Чакахме този момент от дълго време, но той е официален, защото най-накрая можем да ви съобщим новината, че февруарската корекция за сигурност за Nexus и Pixel вече е налична. Нека си припомним, че бяхме преди първия път, когато терминал, който не е на Google, получи корекцията за сигурност преди - както в случая с Xperia -, но сега Nexus и Pixel получиха своята доза, точно днес.

Трябва да се каже, че този пач идва с 2 различни нива. Един от 1 февруари и друг от 5 февруари. Така че можете да получите една или друга версия. Обикновено отбелязва най-новата дата, тоест ако получите 8, тя поставя 8, но това е най-маловажното нещо, защото важното е, че 35 грешки в сигурността са коригирани 8 критични грешки, 18 много сериозни и 9 умерено сериозни грешки

Задължителни известия Нуга
Задължителни известия Нуга

Вече е налична февруарска корекция за сигурност за Nexus и Pixel

Както можете да видите, тази корекция за сигурност е доста необходима, защото говорим за 35 важни грешки в сигурността. Най-големият бъг беше критичен пропуск в сигурността, който дори можеше да изпълни дистанционно код… важното е, че вече е коригиран.

Тази корекция за сигурност за Pixel и Nexus вече може да бъде изтеглена от официалния уебсайт. Важно е да знаете моделите, които го предлагат:

  • Nexus 6 / 6P
  • Nexus 5X
  • Nexus Player
  • Nexus 9
  • Pixel / XL
  • Pixel C

Това са моделите, които имат налична февруарска корекция за сигурност.

Кога OTA ще пристигне автоматично?

В момента не знаем точната дата, на която тази актуализация ще пристигне автоматично. Но вярваме, че този OTA с февруарската корекция за сигурност ще пристигне през следващите няколко дни Поне за Nexus и Pixel, които споменахме по-горе.

Ако получите OTA, не е нужно да правите нищо, освен да чакате. Не забравяйте да заредите мобилния си телефон и да имате Wi-Fi за изтегляне. Ако предпочитате да инсталирате ROM сами, оставяме го по-долу, ще трябва да следвате обичайните стъпки за инсталиране.

Популярна тема