Къде да купя най-евтината камера Xiaomi Yi

Къде да купя най-евтината камера Xiaomi Yi
Къде да купя най-евтината камера Xiaomi Yi
Anonim

Не за първи път говорим за камерата Xiaomi Yi като най-добрата алтернатива на GoPro, но освен че е една от най-добрите алтернативи и работи чудесно, сега е включена разпродажба на смешна цена, само 66 евро в неговия европейски модел.

Как си? Ако искате Xiaomi Yi само за 66 евро, не губете повече време и го купете тук, но в случай, че не знаете как работи или ако се съмнявате в неговите възможности, ще говорим за него по-подробно по-долу, така че можете да знаете как върви. Всички колеги, които пишат, имат една, за да ходят на събития и да събират всички моменти, от които се нуждаем, има зверско качество на изображението както на снимки, така и на видео и също така е много евтино, струва около 6 пъти по-малко от една GoProи това се оценява.

Записвайте в 2K с Xiaomi Yi
Записвайте в 2K с Xiaomi Yi

Какво ни позволява да направим Xiaomi Yi Action Camera за 66 евро?

Само за 66 евро имаме всичко по-долу, дръжте се за стола, защото е много:

  • Процесор Ambarella A7LS, същият като предишния GoPro Hero.
  • Sony Exmor R IMX206 16 MP сензор, правете зашеметяващи снимки.
  • Bluetooth 4.0 LE и WiFi B/G/N за комуникация с вашия мобилен телефон чрез приложението Yi Camera, което е налично в Play Store.
  • 155 градуса зрителен ъгъл.
  • Намаляване на шума.
  • Поддръжка за карти до 64 GB.
  • 1010 mAh батерия, която издържа около час и половина, но може да се вземе за около 2 евро допълнително.

Камерата записва в 2K при 30fps, 1080p при 60fps, 720p при 120fps и до 480p при 240fps за забавен каданс. Има режим на изтичане на времето и много неща в приложението си. Искате камера тип GoPro и не искате да харчите много пари?

Това е ваше, няма да се почувствате разочаровани в нито един момент и от първия момент ще бъдете зашеметени от качеството на изображението, което предлага, далеч по-добро от това GoPro Hero 3 White може да предложи (за сравнение).

Много хора търсят 3 фута на котката, когато видят цената й, но в този случай тя ги няма, Xiaomi създаде много добра алтернатива с малки, едва забележими разлики, но за цена около 6 или 7 пъти по-ниска е перфектна. Цената вероятно ще се промени, когато офертата приключи, така че трябва да се възползвате сега.

[vc_button »Купете Xiaomi Yi Action Camera за 66 евро» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?gc0q»]йени title=

Популярна тема