Какво е новото в актуализацията на Android 7 Nougat за Galaxy S6

Съдържание:

Какво е новото в актуализацията на Android 7 Nougat за Galaxy S6
Какво е новото в актуализацията на Android 7 Nougat за Galaxy S6
Anonim

Samsung не го е играл, реалността е, че сме малко разстроени от голямото S, защото Nougat не е дошъл на Samsung Galaxy S7 през януари 2017 г., както бяха обявили. В допълнение към това Nougat за Galaxy S7 ще изчака до юни 2017 г. в някои региони и това означава, че много хора ще могат да имат Samsung Galaxy S8 преди Nougat на своя Galaxy S7 и това може да е една от стратегиите на Samsung до май вашият нов флагман печели предварителни продажби.

Въпреки това Samsung даде новина под формата на изтичане на информация за новостите, които Nougat ще донесе на Samsung Galaxy S6 и това е, че флагманът на Samsung за 2015 г. също ще получи неговата дажба на Android и има някои функции, които няма да бъдат налични.

Интерфейс на Galaxy S6 Nougat
Интерфейс на Galaxy S6 Nougat

Какви новини ще донесе Nougat на Galaxy S6 и какви няма да дойдат?

Първо трябва да говорим за това, което ще дойде и изглежда, че има доста неща и като цяло най-важното:

  • Grace UX: Nougat ще разполага със същия интерфейс, който ще има Galaxy S7 и Galaxy Note 7 при пускането на пазара, много по-опростен интерфейс с по-минималистични икони и по-добър организация и цветове.
  • Новини в камерата: Освен интерфейса, приложението на камерата ще се радва и на новите контроли и жестове, но ще остане без опцията за панорамни селфита, храната режим, режим на светкавица за селфи или режим на хиперлапс, въпреки че всички те могат лесно да бъдат получени чрез софтуер на трети страни.
  • Изскачащ изглед: Усъвършенствана функция за многозадачност, която ви позволява да отваряте плаващи прозорци на други приложения, също идваща в Samsung Galaxy S6.

Що се отнася до недостатъците, трябва да говорим за режима Video Enhancer и режима на производителност, като и двата няма да достигнат до Samsung Galaxy S6. В допълнение към тези два режима, режимът Always On screen също няма да се появи в Samsung Galaxy S6 и ще продължи да бъде изключителен за най-новите мобилни телефони.

За нас няма смисъл също Always On да достига до Samsung Galaxy S6, тъй като автономността на този терминал беше доста ограничена и ако се добави режим като този, може хората да започнат да имат проблеми със смартфоните си. Във всеки случай, най-важното е, че пачовете за сигурност и новият интерфейс ще бъдат налични и ще променят работата на Samsung Galaxy S6 по забележителен начин.

Популярна тема