Трикове за пестене на батерията на мобилни телефони с Android от 2017 г

Съдържание:

Трикове за пестене на батерията на мобилни телефони с Android от 2017 г
Трикове за пестене на батерията на мобилни телефони с Android от 2017 г
Anonim

Искате ли да знаете как да пестите батерията на мобилния си телефон в средата на 2017? Това, което ще ви кажем след това, не е шега, а всъщност е най-добрият начин да спестите батерия на новите мобилни телефони. С нов мобилен телефон имаме предвид мобилни телефони от 2016 г. тук или мобилни телефони с Android Marshmallow или по-нова версия.

Това означава, че за да спестите батерията на Android Lollipop назад и на твърде стар хардуер, трябва да следвате други стъпки, но ако имате Samsung Galaxy S7, Xiaomi Mi5, Xperia Z5 или мобилен приличен нова версия с текущ хардуер нещата са различни.

Приложенията използват повече батерия Android
Приложенията използват повече батерия Android

Как да пестите батерията на Android?

На първо място, за да спестите батерията, трябва да имате предвид, че пестенето на батерия често зависи от приложенията, които използваме, а не от това как ги управляваме. Първите съвети за пестене на батерията е да прегледаме приложенията, които използваме. Ако имате някое от тези 7 приложения, със сигурност консумацията на батерията ще бъде брутална и деинсталирането му може да бъде добър вариант.

Второ, ние ще отхвърлим всички видове убийци на задачи и чистачи, вместо да им спестим разходите. Няма Clean Master или системи, които убиват приложения във фонов режим като Greenify. В Android Marshmallow те не са необходими и днес са повече вредни, отколкото ефективни. Направете ни случаи. Нито е ефективно да си root и да намалиш консумацията на процесора и честотата, новите процесори са наистина ефективни и работят доста добре в това отношение.

Яркост, един от ключовете

Има много теории по отношение на яркостта и е очевидно, че ако е ниска, консумацията на батерията ще бъде по-малка, тъй като екраните са тези, които използват най-много батерия, но автоматичната яркост прави добро управление на един и същ. В случай, че автоматичната яркост на мобилния телефон не се адаптира добре, по-добре е да зададете стандартна яркост, която не е твърде висока, за да оптимизирате консумацията и да не страдате твърде много.йени

И накрая, тъй като няма да ви натоварваме твърде много, имайте предвид, че много пъти допълнителната консумация на батерия се причинява от процеси, които се случват по грешен начин. Има мобилни телефони, при които батерията не издържа, защото няма повече, но има случаи, в които ни издържаше 6 часа, а сега 3. В тези случаи най-доброто нещо е да направите нулиране на софтуера и започнете отновос приложенията, които всъщност използваме, в тези случаи мобилният телефон оживява отново.

Популярна тема