Snapchat губи потребители заради Instagram

Съдържание:

Snapchat губи потребители заради Instagram
Snapchat губи потребители заради Instagram
Anonim

Snapchat е мъртъв. Да, точно като Tuenti навремето (мрежа, която устоя на умирането и все още се съпротивлява на умирането като марка). Snapchat не искаше да продава на Facebook в първите оферти, но Марк знаеше, че трябва да спре платформата и не спря да опитва, докато не намери ключа.

Instagram Stories са най-големият успех на Instagram през последните години, Instagram Stories позволиха на Facebook да постигне същия успех като Snapchat за 5 месеца (докато Snapchat отне 5 години). Instagram Stories, копиращи стила на Snapchat, са по-ефективни и започват да крадат всички потребители на Snapchat, бързо и безследно.

новини-инстаграм-истории
новини-инстаграм-истории

Snapchat знае, ще се фокусира върху това да не губи потребители

Snapchat е компания, която не живее в невежество. Неговите създатели знаят, че Snapchat е в критичната точка, в която е на път да фалира завинаги, но все още се готви да излезе на борсата в IPO, което може да струва около 25 милиарда долара.

Създателите на Snapchat не само възнамеряват да съберат около 3 000 милиона евро при първото IPO, но също така са наясно, че Snapchat може никога да не бъде печеливш. През последната година те са загубили повече от милион долара всеки ден, около 476 милиона долара общо за цялата 2016 г.

Snapchat работи върху нови разширени филтри и способността си да извлича потребители

От Snap. Inc коментира, че техните бъдещи усилия ще фокусират върху спирането на загубата на потребители и връщането на онези, които са напуснали платформата Разбира се, платформа като Snapchat може да бъде успешна само ако се използва от хората, в противен случай ще приключи тихо умира, докато не изчезне.

В допълнение към това знаем също, че Snapchat работи върху нови усъвършенствани филтри, които не само могат да извършват лицево разпознаване на човека, но и да взаимодействат с околната среда и предлагат маски и много по-сложни и забавни филтри, нещо невиждано на този тип платформи.

Популярна тема