Най-добрите приложения на Donald Trump за Android

Съдържание:

Най-добрите приложения на Donald Trump за Android
Най-добрите приложения на Donald Trump за Android
Anonim

Искате ли да откриете най-добрите приложения на Donald Trump за Android? Днес ще говорим за някои от най-добрите приложения, свързани с президента на САЩ, които открихме в Play Store и които можете да изтеглите безплатно за вашето Android устройство, смартфон или таблет.

С тези приложения ще можете да правите абсолютно всичко ("удряте" Тръмп, слушате фразите му, движите косата му…), но най-вече да се смеете с приятелите си. Това са приложения, които не могат да липсват на вашия мобилен телефон, независимо дали сте фен или мразите Тръмп, защото ще намерите всичко:

Image
Image

Най-добрите приложения на Donald Trump за Android

Това са най-добрите приложения на Donald Trump за Android, които намерихме в Play Store за изтегляне:

 • Donut Trumpet Tycoon Това приложение ви позволява да купувате и продавате места в реалния свят с виртуални пари. Ще можете да търгувате в реално време и да събирате наема на вашите имоти. Целта е да станете магнат в Ню Йорк. С 4, 6 от note това е едно от най-популярните приложения, които ще намерите за изтегляне.
 • El Phone Trump Ако не сте съгласни с това, което Доналд Тръмп иска да извърши. Ако искате да излезете на ринга с него, ще можете да се биете в тази Epic Celeb Brawl срещу Donald Trump. Забавна бойна игра с различни оръжия и комбинации. С 4, 5 дайте бележка, доста подобна на нея.

El Ponche Trump Цена: Безплатно+

 • Селфи с Тръмп Ако искате да си направите селфи с Доналд Тръмп, имате нужда от това приложение. Има по-малко бележка (3, 1), защото работи така, но можете да го опитате. Опитахме го и изобщо не работи зле, въпреки че първоначално очаквахме много повече.
 • Donald Trump Soundboard Едно от най-забавните приложения, които открихме в магазина за приложения на Google, е това, което ви позволява да имате повече от 70 фрази, казани от Тръмп в вашето устройство. С 4, 4 note, това без съмнение е едно от най-добрите приложения на Тръмп, защото ще се посмеете добре. Приложение за фенове и не толкова фенове.
 • Тръмп на върха Борба за Белия дом. Приложение, в което ще трябва да избирате между екипа на Доналд Тръмп и демократа начело с Хилъри Клинтън. Играйте срещу машината или предизвикайте приятел с режима за 2 играча. Да видим кой печели… от забележете 3, 7
 • Loco Triunfo Style Това приложение на Donald Trump ви позволява да го персонализирате с грим, дрехи… накратко, приложение, което ще бъде много забавно, особено за малките в къщата. Но без съмнение това е едно от най-оригиналните, които сме открили в магазина за приложения на Google. С 4, 1 от бележка е най-доброто, което сме срещали във връзка с президента.
 • Фризьорски салон Тръмп Приложение, подобно на предишното, но което се състои в сресване на косата на Тръмп или промяна на прическата му. Можете да епилирате тялото, да добавите повече коса и да правите каквото искате. Много смешно. Едно от онези популярни приложения за разресване на хора и промяна на хора с 4, 5 от нота
 • Fall Call – Доналд Тръмп Симулирайте фалшиви обаждания от Доналд Тръмп, вашите приятели ще повярват, че ви се обажда президентът на Съединените щати. Няма отпадъци. Това е популярно приложение за шеги, но сега с лицето на Тръмп. Не може да липсва и на вашия мобилен телефон. Има 3, 3 бележка
 • Фризьор Доналд Тръмп. Свирете на тромпет и движете косата на Тръмп. Едно от най-забавните приложения без съмнение. С 3, 3 не можете да го пропуснете на мобилния си телефон.
 • СТЕНАТА НА ТРЪМП. Забавна игра, която е идеална за игра с приятели. Страхотно забавление, ако търсите игра на Доналд Тръмп, на която да се посмеете. Има 3, 7 и няма отпадъци.
 • Trump Wall Zombies Ако искате игра на Тръмп, заобиколен от зомбита (където вече можете да си представите за какво става дума в играта), не можете да пропуснете тази игра за Android. Един от най-смешните, които открихме. Така работи, но ще се посмеете. С бележка 3, 4.

Но това са само някои от игрите или приложенията на Доналд Тръмп, които са налични за Android и можете да ги изтеглите всички безплатно на вашето устройство или таблет.

Ако искате още игри или приложения на Trump за Android, можете да ги видите всички от Play Store на тази връзка. Пробвали ли сте някоя от тези Donald Trump игри или приложения за Android? Кои са вашите любими?

Популярна тема