Изтекоха снимки, направени със Samsung Galaxy S8

Съдържание:

Изтекоха снимки, направени със Samsung Galaxy S8
Изтекоха снимки, направени със Samsung Galaxy S8
Anonim

Samsung Galaxy S8 е точно зад ъгъла и истината е, че течовете падат едно след друго. Въпреки че Samsung Galaxy S8 не е официално представен, вече знаем почти всичко за него, но Samsung винаги пази случайно асо в ръкава си за представянето и не трябва да остава с празни ръце.

Сега последното изтичане на информация идва под формата на две снимки, направени със Samsung Galaxy S8, които не ни казват много. Снимките, очевидно компресирани от нас и ненамерени в оригиналния им файл, твърдят, че идват от сензора на Galaxy S8, който трябва да е идентичен и в двата смартфона (версия Plus и нормална версия).

Снимката е направена на Galaxy S8
Снимката е направена на Galaxy S8

Снимки, направени с Galaxy S8: Можем ли да видим нещо, което да подчертаем?

Знаем, че Samsung работи много добре върху камерата на Samsung Galaxy през последните няколко години и всъщност се справи отлично с последните си версии. Сензорът на камерата на Galaxy не само се изравнява с Apple, но далеч го надмина през последните години, каквото и да казват феновете на iPhone.

Сега, през последната 2016 г. Google изпревари с много малко сензора на Google Pixel и изглежда, че Samsung трябва да преодолее тази бариера, както е с нова камера. Снимките, въпреки че им липсва дефиниция и детайли, ни позволяват да видим страхотен ефект "боке", който може да ни позволи да интуитивно предположим, че камерите все още ще имат по-добро качество от предишните.

снимка показва galaxy S8
снимка показва galaxy S8

По-добра камера от Samsung Galaxy S7

В едно от предишните изтичания на Samsung Galaxy S8 видяхме, че сензорът на камерата изглежда е по-голям от предишните и това може да означава, че камерата на Samsung Galaxy S8 все още може да има по-добро фокусно разстояние от сегашната камера и предлагат впечатляващ резултат, както по отношение на ефектите, така и по отношение на качеството на снимки, направени при слаба светлина или при ярка светлина.

Очевидно, колкото по-голям е сензорът, толкова по-лесно навлиза светлината и толкова по-бързо снима, което прави фокуса по-добър и ръката не може да движи лесно целта докато снимате. Източникът на изтичането говори за нови цветове, но не знаем дали всъщност са оригинални мостри или не…

Популярна тема