Как да извлечете APK на приложение за Android

Съдържание:

Как да извлечете APK на приложение за Android
Как да извлечете APK на приложение за Android
Anonim

Искате ли да знаете c как да извлечете APK на приложение за Android? Ако е така, трябва да следвате стъпките, които ви представяме в този урок, защото ние ще вижте как можете да извлечете APK от приложения за Android. Както знаете, APK е файлът, чрез който можете да инсталирате приложението на вашето устройство. Инсталирането на APK не трябва да е опасно, особено ако изтегляте от надеждни източници.

По този повод ще видим как можете да изтеглите APK на приложения от Google Play Store с този урок, лесно и бързо за няколко минути, благодарение на приложение като ES File Explorer.

извличане на apk приложения за android
извличане на apk приложения за android

Как да извлечете APK на приложение за Android

Ако искате да знаете как да извлечете APK на приложение за Android, трябва да следвате стъпките по-долу. Но ви гарантирам, че за 2 минути ще извлечете APK файловете на приложенията, които искате, по-лесно и по-бързо, отколкото си представяте.

  • Трябва да изтеглите ES File Explorer на вашия смартфон с Android. Това приложение е напълно безплатно, въпреки че има и PRO версия за 2,99 евро.

След като приложението бъде изтеглено и инсталирано, ще трябва да следвате следните стъпки:

  • Щракнете върху иконата на ПРИЛОЖЕНИЕ, върху която е нарисуван Android.
  • Сега изберете приложението(ата), от което искате да извлечете APK файла.
  • Сега щракнете в долната част, където пише „архивиране“.
  • След като това стане, в пътя /sdcard/backups/apps ще намерите APK.

От приложението на ES File Explorer можете да разглеждате Папки за съхранение > sdcard > резервни копия > приложения и да намерите APK на приложения, които сте решили да извлечете. Това е основно приложение, което може да бъде полезно за извършване на този тип неща. Не забравяйте обаче, че ако предпочитате, можете също да изтеглите APK от APK Mirror, който е доверен източник.

Не забравяйте, че изтеглянето на ES File Explorer е напълно безплатно, въпреки че има и PRO версия, в случай че искате да помогнете на разработчиците и да се насладите на повече опции, оставяме това на вас, така че можете да изберете това, което ви подхожда най-добре.

Надяваме се, че сме ви помогнали и вече знаете как да извлечете APK на приложение за Android. Имате ли съмнения? Ако е така, оставете ни коментар и ние ще ви помогнем.

Популярна тема