Facebook слага край на СПАМ етикетите

Съдържание:

Facebook слага край на СПАМ етикетите
Facebook слага край на СПАМ етикетите
Anonim

Момчетата на Марк Зукърбърг правят постоянни подобрения в Facebook социалната мрежа, технология, която ще сложи край на СПАМ етикетите Днес вие със сигурност сте виждали, че сте тагнати на много снимки, но няма смисъл, но сега тази технология автоматично ще го предотврати, така че това е добра новина за всички.

Facebook също внедрява системата за лицево разпознаване, тя също ще има опция за " разпознаване на снимки". Целта е да се открият етикетите, които са законни и кои имат за цел СПАМ. Всичко това прочетохме в Business Insider.

фейсбук крайни етикети за спам
фейсбук крайни етикети за спам

Facebook слага край на спам етикетите

Facebook продължава да подобрява разпознаването на снимки във Facebook, но сега се стреми да избягва тези досадни СПАМ етикети Подобрява разпознаването на лица от дълго време, както вече сме ви казвали в много случаи, но това отива по-далеч, защото с тази нова и подобрена технология за автоматично етикетиране бихме искали да сложим край на етикетите за СПАМ.

Защо Facebook работи върху тази нова технология?

В момента имаме патент, нова технология за разпознаване на снимки, която отива по-далеч и автоматично ще идентифицира типа съдържание. Ще бъде възможно разпознаването на изображението по подобрен начин и изключването на възможността то да бъде масово маркирано

Ясно е, че рано или късно ще трябва да се появи технология, която ще има по-чиста и по-автоматична система за етикетиране, но без СПАМ Така че компаниите и различни хора да спрат да рекламират. По този начин това масово публикуване на снимки, толкова неудобно в много случаи, ще приключи. За момента не знаем кога ще бъде реализиран. Но това е борба срещу СПАМ, която ще следим много внимателно.

Всеки път той продължава да се бори все повече и повече срещу СПАМ, тъй като това започва да е неудобно за много потребители на социалната мрежа. И компаниите използват това агресивно етикетиране много върху снимки, които нямат нищо общо с вас. Но това може да спре да е така с последното нещо, което ви казваме.

Какво мислите за новините? Доволни ли сте?

Популярна тема