Cornerfly: добавете заоблени ъгли за Android

Съдържание:

Cornerfly: добавете заоблени ъгли за Android
Cornerfly: добавете заоблени ъгли за Android
Anonim

Днес искаме да поговорим с вас за приложение, което ви позволява да персонализирате своя Android в най-голяма степен. С това приложение, за което говорим днес, ще можете да добавите заоблени ъгли към вашия Android, към прозорците, които използвате ежедневно на вашия смартфон. Това е едно от най-добрите приложения за персонализиране, които познаваме, защото ви позволява да го направите много по-спретнат и красив. Външният вид изглежда по-красив и елегантен и има нота 4, 4

Можем да видим резултата на следното изображение и това е приложение, което онези, които го пробват, наистина харесват. Защото, ако го изпробвате и го инсталирате безплатно, можете да имате заоблените ъгли на вашите приложения на устройството си с Android.

Cornerfly заоблени ъгли
Cornerfly заоблени ъгли

Cornerfly добавя заоблени ъгли за Android

Conerfly добавете заоблени ъгли, за да направите вашия Android да изглежда по-гладък. Въпреки че в много случаи хардуерът е проектиран за заоблени ъгли, те обикновено изглеждат квадратни, но сега с това приложение ще видите по-заоблен и гладък външен вид Това е приложение, което не изисква разрешения или root, нито че е платено, то е напълно безплатно за вас да инсталирате и започнете да конфигурирате всяко приложение, за да изглежда като този кръгъл вид.

Ако искате да обърнете смартфона си с главата надолу и да добавите по-гладък и елегантен външен вид, трябва да инсталирате това приложение, което също е безплатно, така че не е нужно тревожи се за това. Ако искате да имате най-красивия си мобилен телефон и всички да ви питат как сте го направили, можете да опитате приложението, което е безплатно за това.

Cornerfly ви позволява да предоставите много опции за персонализиране за вашия терминал, така че да можете да конфигурирате всяко приложение в най-голяма степен. Можете да конфигурирате всяко от приложенията по ваш вкус, така че можете да добавите тези заоблени ъгли.

Conerfly, безплатно приложение за Android

Опитайте сега Conerfly, безплатно приложение за Android, което няма отпадъци. Оставяме ви под връзката, за да можете да го изтеглите безплатно от Play Store. С 4, 4 от note, това е едно от най-популярните приложения от потребителите и те го харесват.

Изпробвахте ли вече приложението? Какво мислите?

Популярна тема