Изтеглете Chrome Beta 57 APK

Съдържание:

Изтеглете Chrome Beta 57 APK
Изтеглете Chrome Beta 57 APK
Anonim

Потребителите на Android обичат да се актуализират на живо и ако искате да имате най-новата версия на Chrome актуална, ще можете да актуализирате сега до най-новия наличен APK. Изтеглянето на Chrome Beta 57 APK вече е възможно. Това е най-новата налична версия за Android и в края на статията ще ви оставим APK, наличен в края на статията. Но първо ще ви кажем всички новини, налични в тази версия на Google.

Искате ли да изтеглите Chrome Beta 57 APK и да разберете какво е новото? Показваме ви ги по-долу, защото не са малко и много от тях ще ви харесат, тъй като вече са налични в тази бета версия, без да се налага да изтегляте финална или официална версия.

chrome-canary-android
chrome-canary-android

Изтеглете Chrome Beta 57 APK, най-новата версия

Chrome е едно от най-важните приложения за Android и това, което ние потребителите обичаме винаги да актуализираме. И най-новата версия, която имаме на разположение, е 57, която влиза в бета фаза В тази версия също откриваме много нови функции както за програмисти, така и за потребители.

Сред новите функции на този Chrome Beta 57,подчертаваме:

  • WebAssembly: С Chrome Beta 57 страниците ще могат да използват части от мобилната система, които не са можели преди. Това е една от основните новости на тази версия.
  • Подобрени медийни известия. Ще можете да контролирате стартирането и паузата на мултимедийното съдържание на много уебсайтове. Можете дори да използвате контроли като напред и назад.
  • Пейзажен режим на цял екран. Когато натиснем бутона за цял екран с мобилния телефон вертикално, видеото ще се завърти.

Това са всички нови функции, открити в тази версия на Chrome, най-новата бета версия до момента. Не забравяйте, че не е стабилен, но ще можете да се насладите на акцентите.

Изтеглете Chrome Beta 57 APK, безплатно на APK Mirror

Тази версия на Chrome Beta 57 APK е в бета фаза и ще можете да изтеглите APK от APK Mirror, но в момента не е наличен в Play Магазин. Ще трябва да изчакаме поне още няколко дни, докато стане.

Какво мислите за тази версия на Chrome? Опитахте ли го вече?

Популярна тема