Google Play Филми, наемайте евтини филми онлайн

Съдържание:

Google Play Филми, наемайте евтини филми онлайн
Google Play Филми, наемайте евтини филми онлайн
Anonim

Преди време говорихме за най-добрия начин за наемане на филми на Android. И факт е, че след месеци на тестване на услуги за отдаване под наем на филми, считам, че Google Play Филми е най-добрият вариант за наемане на филми, защото има качество, по-ниско от Full HD, което ги прави много по-евтини от други медии като iTunes.

В Google Play Филми можете да наемете всички филми, които искате, организирани по жанр, популярност, премиери и т.н. Можете да видите всичко от 0,99 евро.

филми под наем на android
филми под наем на android

Google Play Филми, най-добрият вариант за наемане на филми

Google Play Филми е най-евтиният вариант да се насладите на най-добрите филми от Android или от вашия компютър. Ще имате под ръка всички филми, които искате. Понякога изданията отнемат известно време, за да се появят (няколко месеца, разбира се), но каталогът непрекъснато се обновява.

В Google Play Филми можете:

  • Купете филми=ще бъде ваш завинаги.
  • Наем на филми=ваш за 2 дни.

Очевидно от Google Play Филми можете да наемате филми и да ги гледате колкото пъти искате Ще намерите голямо разнообразие от налични филми както по популярност, така и по жанр, така че винаги можете да имате такъв, когато искате да гледате добър филм на ужасите, драма, комедия или трилър (наред с други жанрове).

Това, което особено харесвам, са „скорошните издания“, които винаги са филми. Като цяло цените варират от 0,99 до 2,99 евро за филми под наем Те са евтини цени, като се има предвид, че в други е много по-скъпо, но ако искате повече качество, същото вече ви струва 1 евро повече.

Защо да наемате филми, когато можете да ги гледате онлайн безплатно?

Ако имате филма безплатно онлайн, разбирам, че не искате да плащате, за да наемете филма и да го гледате. Но има все по-малко и по-малко филми за гледане и е по-често да се наемат, особено за да допринесат за филмовата индустрия, защото го заслужават.

Така че, ако търсите добър вариант за наемане на евтини филми онлайн на Android или компютър, не се колебайте, след като месеци опитвате Google Play Филми, е най-добрият вариант.

Ако предпочитате услуга с месечен абонамент, все пак трябва да опитате Netflix. Заслужава си, ако ще го използвате поне няколко пъти месечно.

Популярна тема