Nougat за Galaxy S7 няма да пристигне до юни (в някои страни)

Съдържание:

Nougat за Galaxy S7 няма да пристигне до юни (в някои страни)
Nougat за Galaxy S7 няма да пристигне до юни (в някои страни)
Anonim

Много потребители все още се чудят кога Nougat ще пристигне на техния Galaxy S7. И днес открихме история, която се занимава точно с тази тема, защото Nougat за Galaxy S7 нямаше да пристигне до юни, но в някои страни.

Ясно е, че в момента наличието на Nougat е нещо изключително, защото малко терминали имат късмета да имат най-новата версия на Android към днешна дата. Но един от най-добрите в гамата, който прави или прави актуализация до Android Nougat, е Galaxy S7 Проблемът е, че актуализацията отнема повече време, отколкото изглеждаше в началото.

android-нуга
android-нуга

Nougat за Galaxy S7 няма да пристигне до юни

Има държави, в които Galaxy S7 или S7 Edge все още не са актуализирани до Nougat. Може да не го получите до края на първото тримесечие на 2017 Което е доста. Но не всички държави в света имат този проблем, но една от най-засегнатите е Singapour

Тази новина дойде при нас от момчетата от XDA, защото беше потребител, който имаше Galaxy S7 Edge, който разговаря с техническата служба, тъй като актуализацията отнемаше твърде много време, за да пристигне. Асистентът на Samsung му каза, че няма да пристигне до април-юни Тази новина вдигна всички тревоги, защото не очаквахме да трябва да чакаме толкова дълго, за да видим актуализацията на устройство на този калибър, но на теория ще засегне само някои точки на картата, както в случая със Сингапур.

Ако ни четете от Испания, трябва да имате Nougat на вашия S7 без проблем

В Испания потребителите на Galaxy S7 вече трябва да имат Nougat. Друго нещо е, че работи добре, 100% без грешки. Но поне те вече могат да тестват Android 7.0 Nougat официално на Samsung Galaxy S7 и S7 Edge Ако ни четете, трябва да имате тази актуализация точно сега на вашето устройство.

Въпреки че тази новина предизвика всички тревоги, тя не е една от актуализациите, които имат най-много проблеми. Има и по-лоши… но поне засяга само няколко страни. Ако не е пристигнал във вашата страна, може да има същия проблем в Сингапур.

Какво мислите за новините? Актуализирахте ли?

Популярна тема