Кога ще дойде Android 7.1.2 за Nexus 5X и Nexus 6P?

Съдържание:

Кога ще дойде Android 7.1.2 за Nexus 5X и Nexus 6P?
Кога ще дойде Android 7.1.2 за Nexus 5X и Nexus 6P?
Anonim

През тези дни много потребители ни попитаха… Кога ще пристигне Android 7.1.2 на Nexus 5X и Nexus 6P? Отговорът за момента остава неизвестен. Преди няколко дни ви казахме, че можем да изтеглим фабричните изображения на Android 7.1.2 Nougat, за да можете да го инсталирате ръчно на вашето устройство. Тези изображения можете да изтеглите точно сега и да ги флашнете на устройството си, за да имате тази най-нова версия на Nougat на мобилния си телефон.

Използваме тази възможност да ви напомним, че тази последна версия на Android 7.1.2 добавя жестове. Можете да видите от този урок как да използвате новите жестове на Android 7.1.2 за Nexus 5X и Nexus 6P.

android-нуга
android-нуга

Кога ще се появи Android 7.1.2 за Nexus 5X и Nexus 6P?

Но е 4 февруари и все още не сме получили Android 7.1.2 на устройства Nexus. Ето защо много потребители се чудят кога Android 7.1.2 ще пристигне на Nexus 5X и Nexus 6P Въпреки че в някои части на картата много потребители вече тестват тази версия на своите устройства, няколко преди часове прочетохме в Reddit, че тази актуализация ще пристигне чрез OTA с февруарската корекция за сигурност.

Със сигурност си спомняте как преди дни ви казахме, че февруарската корекция за сигурност пристигна преди Xperia, отколкото Nexus. Публикацията щеше да има обяснение, Google щеше да направи така, че потребителите да получат февруарската корекция за сигурност и Android 7.1.2 едновременно.

Февруарска корекция за сигурност и Android 7.1.2 ще пристигнат заедно

Това означава, че в рамките на около 1-2 седмици автоматично ще имаме Android 7.1.2 на Nexus 5X и Nexus 6P. Това ще засегне тези, които са в бета програмата, но и тези, които не са.

С тази актуализация имаме корекции на грешки и новите жестове, както ви казахме по-горе. Но в допълнение ще бъде добавена февруарската корекция, която винаги ни предпазва от уязвимости.

Сега знаем, че след 1-2 седмици ще имаме Android 7.1.2, защото с февруарската корекция трябва да пристигне преди края на този месец, което е най-краткото в годината.

Искате ли да надстроите? Имате ли го вече?

Популярна тема