Нови WhatsApp емотикони с повече професии и равенство между половете

Съдържание:

Нови WhatsApp емотикони с повече професии и равенство между половете
Нови WhatsApp емотикони с повече професии и равенство между половете
Anonim

Потребителите на Android обичат емотикони и в тази най-новата бета версия на WhatsApp имаме нови емотикони, на които много потребители вече се наслаждават в Android 7.1 Nougat , с повече професии и равенство между половете Ако искате да откриете тези нови емотикони на WhatsApp, ще можете да ги изпробвате сега и да ги използвате с приятелите си, като просто изтеглите и инсталирате APK на Android.

В този списък с емотикони можете да видите всички нови емотикони в WhatsApp. Открихме повече професии и равенство между половете, в допълнение към други емотикони, както можете да видите на следващата снимка. Имате тези емотикони е лесно, просто трябва да се сдобиете с APK на най-новата версия на WhatsApp.

нови емотикони WhatsApp професии
нови емотикони WhatsApp професии

Нови WhatsApp емотикони: повече професии и равенство между половете

Ясно е, че има хиляди емотикони, но някои са по-добри от други. Но WhatsApp 2.17.44 APK добави всички тези емотикони, които са в Unicode 9.0 и Emoji 4.0. Имаме много емотикони в областта на професиите и равенството между половете.

Но тези емотикони са използвани от потребители на iOS 10.2 и също така са включени в Android 7.1 Nougat. Но вие също ще можете да ги използвате само като изтеглите най-новия WhatsApp APK, който добавя тези емотикони, за които говорим.

Сред тези професионални емотикони, за които говорим, имаме и емотикони, които виждаме в предишното изображение, които тестваме от известно време благодарение на Android 7.1 Nougat, като известния клоун или пеперудата Това са новите емотикони на WhatsApp. Така че, ако искате да ги имате, имате два начина, или като имате най-новия Nougat, или като изтеглите най-новия WhatsApp APL за вашето устройство с Android.

Изтеглете последната версия на WhatsApp Beta 2.17.44 APK

Можете да изтеглите WhatsApp Latest Beta сега и Изтеглете WhatsApp Beta 2.17.44 APK от APK Mirror. Можете да се насладите на всички тези новини и да опитате тези нови емотикони. Вече ги имаме в Android 7.1, така че ако имате възможност да актуализирате до тази версия на Android, можете да ги изпробвате сами на вашето устройство.

Изпробвахте ли вече тези емотикони WhatsApp? Какво мислите?

Популярна тема