Великан, палач и боен овен, неудържимото трио на Clash Royale

Съдържание:

Великан, палач и боен овен, неудържимото трио на Clash Royale
Великан, палач и боен овен, неудържимото трио на Clash Royale
Anonim

Ако искате да знаете неудържимото трио от февруари 2017 г., ще ви дам 3-те ключови карти и след това ще ви разкажа за едно от най-добрите тестета с тези карти, въпреки че има и други тестета които също са ключови, за да можете винаги да печелите с тези карти. Ясно е, че Великанът, палачът и бойният овен е неудържимото трио на Clash Royale

Battle Ram “е достъпен в играта от днес и е по-силен, отколкото изглежда. Дървеник, който се сблъсква с нещо, което причинява щети, и от него излизат двама нормални варвари, готови да довършат всичко. Тази карта изобщо не изглежда зле, защото е невероятна комбо с палача и великана

clash royale battle ram
clash royale battle ram

Гигант, палач и боен овен, неудържимото трио на Clash Royale

Но ако искате да започнете да печелите всичко без ограничения, трябва да изберете това трио карти: Великан, Палач и Боен таран. Как работи добре тази комбинация?

  • Хвърлете палача зад всичко (топ).
  • Когато палачът се приближи до средата на дъската, хвърлете гиганта там, точно в средата, където е границата.
  • Когато гигантът се приближава и убиецът е точно зад гиганта, побеждавайки всичко по пътя си, поставете бойния таран зад него.

Тази комбинация е една от най-силните, които имаме и които сме виждали в последно време на Clash Royale. Има много добри тестета с тази комбинация. Това са някои:

  • Колода 1: Боен таран, Мега миньон, Дървеник, Гигант, Огнена топка, Палач, Торнадо и Надгробен камък.
  • Колода 2: боен овен, гигант, дънер, палач, събирач на еликсир, надгробен камък, магьосник за мълния, мълния.

Използвайте ги в добро тесте, защото това е неудържимо трио от карти

Това са едни от двете най-силни тестета, които сме срещали. И те са идеални тестета, които да използвате до бойния овен в предизвикателството и да го получите безплатно като награда.

Това трио от карти ще даде много за разговор. но не забравяйте, че за да работи за вас, трябва да имате картите на много добро ниво и придружени от други карти, които имат смисъл и ви позволяват да следвате тази стратегия (като двете предишни тестета).

Какво мислите за тази стратегия загигант, екзекутор и боен овен?

Популярна тема