Xperia X получава февруарската корекция преди Nexus

Съдържание:

Xperia X получава февруарската корекция преди Nexus
Xperia X получава февруарската корекция преди Nexus
Anonim

Току-що научихме за новина, която не беше смешна за потребителите, които имат Nexus, защото дори и да изглежда невероятно или трудно за вярване, Xperia X получава февруарската корекция преди the Nexus Истината е, че Sony се държат много добре с проблема с актуализациите, защото вече са получили тази корекция на 2 февруари, докато собствениците на Nexus продължават да чакат.

Но най-лошата част е не само това, но Google не е посочил точна дата кога февруарската корекция за сигурност ще пристигне за Google Nexus. Не знаем нищо, нито кога Android 7.1.2 Nougat ще пристигне автоматично.

android nougat
android nougat

Xperia X получава февруарската корекция преди Nexus

Въпреки че Google винаги е бил първи, изглежда, че момчетата от Sony искат да заемат позицията, защото този месец го направиха.

Първите потребители, които са получили февруарската корекция за сигурност, са тези, които имат Xperia X / X Compact, X Performance и XZ Тази актуализация с номер 34.2. A.0.311 / 39.2. A.0.417 ще достигнат до потребители, които имат тези терминали, по шахматен начин. Тези актуализации са много важни за сигурността, така че винаги препоръчваме да сте в течение.

Може да пристигне заедно с Android 7.1.2 Nougat

Това, което не знаем засега, е какво е новото в тази корекция за сигурност Google не дава никакви подробности за това в момента. Android 7.1.2 Nougat също не е пристигнал автоматично, така че така или иначе всичко пристига малко по-късно (ще го следим, за да ви кажем за него).

Това, което не знаем в момента е дали Xperia XA и семейството Z ще получат тази актуализация, но със сигурност рано или късно тя ще приключи. За съжаление, не всички актуализации могат да достигнат до всички потребители едновременно, разбира се.

Ще ви държим в течение. Имаме Nexus 6P и знаете, че в Испания винаги актуализираме по-късно, отколкото на други места, но предполагам, че след 1-2 седмици ще имаме актуализацията.

Популярна тема