Telegram не работи, какво става?

Съдържание:

Telegram не работи, какво става?
Telegram не работи, какво става?
Anonim

Ако сте искали да използвате Telegram точно сега или за известно време, ще видите, че Telegram не работи. Telegram не функционира в Европа. Той причинява проблеми на много потребители в продължение на много минути или дори часове, така че работата му се прекъсва.

Вие не сте единственият човек, който изпитва проблеми с връзката в Telegram тази сутрин, защото истината е, че популярната услуга за съобщения създава проблеми на потребители, които не могат използвайте го нормално и трябва да изберете SMS или WhatsApp.

Актуализация на Telegram с поддръжка за Marshmallow
Актуализация на Telegram с поддръжка за Marshmallow

Telegram не работи в Испания

През последните часове видяхме, че Telegram изпитва проблеми с връзката, не работи добре в много страни в Европа и Близкия изток. Една от държавите, в които Telegram създава проблеми днес, е Испания.

Telegram не работи Не работи и създава проблеми на потребителите в много части на света, главно в Европа, Близкия изток и разбира се, засяга Испания, ето защо потребителите, които използват Telegram всеки ден, внезапно са открили, че услугата за съобщения не работи.

Това не е въпрос на потребители, защото самите момчета от Telegram ни го съобщиха в Twitter чрез туит, което показва, че това е голям проблем, който са имали, нищо че ще се случи твърде бързо, защото Вече създава проблеми от часове.

Telegram работи върху решението

Telegram работи върху решението. Те ще го разрешат възможно най-скоро, така че от един момент на друг ще можете да използвате Telegram напълно нормално.

Туитът, за който говорихме преди, е следният и можете да го видите сами на следното изображение. Те заявяват, че много потребители в Европа изпитват аномалии на връзката, но те вече работят върху това, за да го коригират бързо.

телеграмата не работи, не работи
телеграмата не работи, не работи

Имате ли проблеми с Telegram? Не ти ли върши работа? В момента Telegram все още не работи, но ще може да работи отново по всяко време. Със сигурност от един момент на друг услугата ще се възстанови нормално. От AP ще продължим да докладваме.

Популярна тема