5 Най-добрите приложения за флирт от мобилно устройство

Съдържание:

5 Най-добрите приложения за флирт от мобилно устройство
5 Най-добрите приложения за флирт от мобилно устройство
Anonim

Личният флирт е нещо от миналото Разбира се, в днешно време мобилните телефони изглежда са създадени да хвърлят жетони по всичко около нас и истината е, че има много от приложения, които ни позволяват лесно да хвърляме въдицата или дори да търсим връзки (за всякакви цели) с голяма лекота.

Оставете настрана, флиртът на живо е добре, но има хора, които нямат време и използват мобилните си телефони, за да се срещат с хора. Понякога, когато имате много самотна работа, живеете сами и страдате в днешния свят, нормално е да станете малко склонни да търсите приятели онлайн, но след това трябва да ги завлечете в реалността Или няма да сте толкова щастливи, колкото си мислите.

badoo
badoo

5-те най-добри приложения за флирт от мобилния ви телефон

Ето защо потърсихме 5 най-добри приложения за флирт в Интернет Обикновено чрез тези приложения обикновено възникват много срещи, които завършват по различни начини, но е ясно че ако срещнете някого чрез тях, този човек ще търси нещо подобно на вас и флиртът ще поеме в друга посока.

Badoo – Приложението par excellence

Без съмнение, ако искате да флиртувате, Badoo е най-доброто приложение. Той е онлайн от дълго време и това го прави една от най-добрите опции. Намирането на хора в Badoo е много лесно и също така работи добре в големи градове или по-отдалечени среди, където други приложения като Tinder нямат толкова много потребители.

Badoo се роди като един от първите уебсайтове, които намериха партньор и истината е, че той успя да се адаптира към новите времена с много добри промени. Badoo има широк каталог от хора и всъщност, ако искате да сте кралят на Badoo, ето най-добрите трикове за флирт чрез това приложение. В Badoo ще попълните профил и ще можете да избирате кандидати според тяхното местоположение, вкусове или в опция, която ви позволява да направите нещо подобно на класическия Tinder Match. Имаме и малък урок за безплатно получаване на суперсили в Badoo, няма нужда да ни благодарите.

Tinder – по-модерен и повърхностен

Тиндър
Тиндър

Tinder е приложение, което има световна слава. Разбира се, това е най-използваното приложение за флирт в света днес, въпреки че Tinder не улеснява междуличностните отношения, а по-скоро продава физически, който другите трябва да купят.

Операцията на Tinder е проста, потребителите просто казват да или не на снимките, които виждат, и ако някой е направил същата снимка без него, това ви позволява да говорите. Tinder е много прост, но трябва да се продавате много добре. Tinder работи много добре, защото когато има Съвпадение, рядко се случва този човек да не се интересува от разговора.

През последните години Tinder постигна интересен напредък и дори включи възможността за извършване на групови дейности за насърчаване на приятелството, а не толкова „ето, ще те хвана тук, ще те убия”. Безплатен е и има версия Plus, като другите, с повече функции… Опитахте ли го?

Ашли Мадисън – Мрежата за неверници

Ашли Мадисън спечели името си от критиците. Тази социална мрежа, която оставя етиката на друго място, улеснява семейните двойки да изживеят едно приключение. Това е много дискретно приложение и дори не изисква профилна снимка за всеки случай.

Това приложение популяризира срещи с изневяра и обещава да не казва. Той служи като отворено средство за огромен пазар. Те са просто женени хора, търсещи приключение или необвързани, търсещи женен, има всичко. Не се свързва с вашите социални мрежи, това е наистина дискретно приложение с една единствена цел. Твърди се, че прави милиони хора щастливи.

Lovoo – Много подобен на Badoo

Lovoo Флирт
Lovoo Флирт

За тези, за които Badoo вече не е опция поради възрастта му и големия брой изоставени профили, Lovoo може да е една от най-добрите опции за вашия смартфон. Ако искате да опитате алтернатива, защото Badoo не ви убеждава Lovoo може да бъде една от най-добрите опции.

Lovoo има много операция, подобна на Badoo, но с предимството, че е много по-модерна и има безброй потребители, които я използват. Lovoo няма толкова много потребители, колкото Badoo, например, но потребителите, които използват Lovoo, са по-активни, отколкото на други платформи и това също е много важно.

Meetic – Не безплатно, но много дефинирано

Приложение Meetic за Android
Приложение Meetic за Android

Meetic е приложението за хора, които знаят какво търсят. Той има страхотна маркетингова кампания, която се провежда в нашата страна и е идеално приложение за тези, които търсят много специфичен профил.

Meetic търси между това, което изберете и нищо друго, това не е идеалното приложение за тези, които имат цял ден да гледат снимки. Meetic ви позволява да дефинирате много добре какво търсите и ви предлага бързи резултати. Meetic може също да намира хора по тяхното местоположение. Meetic не е безплатен, но е много пълен и много добре дефиниран.

И накрая, като екстра, има Facebook Това приложение е родено за нещо такова и истината е, че хората флиртуват много във Facebook. Там всичко е дефинирано, хората виждат човек на улицата, говорят с него в Messenger, добавят го и във Facebook и работят върху това, за да флиртуват.

Точно така, дори и хората да не искат да го признаят, Facebook със сигурност е създал повече връзки от всички тези 5 заедно, дори и да не е дефиниран като такъв. Facebook е социална мрежа, но мрежа, която свързва хората и това е, което липсва на приложенията, които са направени за флирт, че много от хората, които са там, не търсят същото като вас, има известно отхвърляне към тях, защото има фалшиви профили, хора, които просто искат да се колебаят и т.н. Ето защо Facebook става много по-автентичен. Какво мислите за нашата селекция от 5 най-добри приложения за запознанства?

Популярна тема