LG G6 ще бъде по-скъп от LG G5 за нещо абсурдно

Съдържание:

LG G6 ще бъде по-скъп от LG G5 за нещо абсурдно
LG G6 ще бъде по-скъп от LG G5 за нещо абсурдно
Anonim

Имаше спекулации относно цената на LG G6 и се каза, че новият LG G6 ще бъде по-евтин от LG G5 за някои важни неща: Няма модулен дизайн и няма сменяема батерия Това прави терминала много по-евтин за производство.

Сега, според последния слух, който можем да прочетем на Phone Arena, изглежда, че LG G6 може да бъде на по-висока цена от LG G5 и причината е абсурдна. Някои анализатори смятат, че LG G6 може да струва 50 евро повече от LG G5 поради абсурдна причина: По-добър е.

Дизайн на LG G6
Дизайн на LG G6

Пускането на по-добър мобилен телефон позволява ли ви да повишите цената му?

Трябва да запомните, че в днешно време нищо не струва нищо, нещата струват толкова, колкото хората са готови да платят и как марките продължават да повишават цените на мобилните устройства в крайна сметка ние ще платим 1000 евро за мобилен телефон за много кратко време.

Когато купих първия си мобилен телефон, въпреки че е вярно, че изобщо не беше от най-добрите в гамата, похарчих 69 евро, като го платих в предплатен и сега, за да си купя мобилен за по-малко от 150 – 200 евро трябва да правите номера Не мислите ли, че е абсурдно да вдигнете цената само защото е по-добро? Тук имате актуализиран списък с 10-те най-добри телефона, които можете да закупите за по-малко от 200 евро и някои от тях няма да завиждат на LG G6.

Повишете цената, защото е по-добре? Абсурдно е

Какво би се случило, ако една марка пусне същия мобилен телефон на следващата година и на същата цена? Е, ще се случи, че никой няма да го купи Ако мобилните телефони излязат една година по-късно, те трябва да са по-добри за нещо много основно: цената на технологията е спаднала и процесът вече е по-консолидиран.

Новият LG G6 изглежда, че освен че е продължител (дори няма Snapdragon 835), той иска да възстанови изгубения трон на предишния LG G и изглежда, че може да има обратен ефект върху LG. LG G6 е по-добър от LG G5 или поне така изглежда, но това е съвсем логично Ако LG G6 беше по-лош, никой нямаше да го купи. Какво мислите за това?

Изглежда ни абсурдно и разбира се бяхме много ядосани, когато чухме тази новина, надяваме се, че LG не мисли да повиши цената на терминал, който нито един от тях няма най-новия хардуер на пазара или ще го изядат с картофи.

Популярна тема