Facebook ще добави секцията „Открийте хора“

Съдържание:

Facebook ще добави секцията „Открийте хора“
Facebook ще добави секцията „Открийте хора“
Anonim

Facebook ще ви помогне да се срещате с хора Момчетата от Facebook работят върху нов раздел за социалната мрежа, който ще ви позволи да откривате хора, да се срещате с нови хора. Не хора, които може би познавате, които са приятели на приятели, това вече съществува, а други хора, които може да представляват интерес за вас. Може да е като опция за „флирт“или среща с „нови хора“, която може да достигне до социалната мрежа, за да се използва по избор за тези, които искат открият нови хора или да се свържат

Както и да е, "откриване на хора"на Facebook вече е в процес на тестване и можете да видите сами от изображението по-долу. Няма отпадъци.

фейсбук среща с хора
фейсбук среща с хора

Facebook ще ви помогне да се запознаете с хора с новия раздел: открийте хора

Момчетата от Facebook познават потенциала на социалната мрежа, затова не се уморяват да добавят добри функции, така че потребителите да я използват повече от всякога и без други приложения. Тази функционалност е свързана с флирт или създаване на приятели.

Както можем да видим в предишното изображение, този нов раздел на «открийте хора» е нов раздел, който е в процес на тестване и ще пристигне през следващите няколко седмици до всички, залитали както обикновено.

Само като щракнете върху този раздел, Facebook ще ни помоли да добавим снимка и описание за нас Ще ви трябва това, за да се свържете с други хора и да им позволите да видят кои сте и как изглеждаш. Ще го видите и от другите хора, които ще можете да срещнете чрез Facebook.

Това е нов начин за свързване на много подобни хора

Ще се покаже списък със събитията, на които тези конкретни хора ще присъстват. Така че ще можете да срещнете хора, които ще присъстват на същите събития като вас. Само като докоснете събитието, ще видите списък с присъстващите.

Но ще намерим няколко обяви. Не само от хора, които отиват на събития, свързани с вас, но и хора, които живеят близо до вас или колеги. Полезно за създаване на приятели и свързване, за подобряване на личните взаимоотношения Кой знае дали вие срещнете своя бъдещ партньор благодарение на това.

В момента е в процес на тестване. Не знаем кога ще пристигне официално.

Популярна тема