Купете Galaxy S7 или Galaxy S8

Съдържание:

Купете Galaxy S7 или Galaxy S8
Купете Galaxy S7 или Galaxy S8
Anonim

Днес Samsung Galaxy S7 е един от най-добрите телефони с Android, които можете да закупите. Има всичко: мощност, резервно място за съхранение, добра батерия, добра камера и дори се надгражда до Nougat. Но тъй като до пускането на Galaxy S8 остават само 2 месеца, много хора се чудят дали е подходящото време за закупуване на Galaxy S7 или по-добре за закупуване на Galaxy S8

Можем да определим това като въпроса за милион долара, защото е много сложен. Всъщност между един модел и друг няма твърде много разлики. И от деня на пускането му на пазара със сигурност ще получите Galaxy S7, за да закупите втора употреба на добра цена (равно на 400-450 евро), докато Galaxy S8 Струва ви около 849 долара (около 800 евро), но със сигурност ще донесе подарък. Тези цени са ориентировъчни, но очакваме "двойна" разлика в цената само за една година разлика.

Бъдещият Galaxy S8
Бъдещият Galaxy S8

Да купя Galaxy S7 или да изчакам Galaxy S8?

Ясно е, че веднага щом Galaxy S8 бъде пуснат на пазара, феновете, които искат да купят новия флагман на Samsung, ще направят Galaxy S7 достъпен за продажба. Точно сега, на В интернет го намираме в много портали за втора употреба за 450 евро Но е възможно с увеличаването на търсенето и необходимостта да го продадете, за да купите новия, някои дори да намалят цената още.

Все още спестявате около 300-400 евро в сравнение със S8

Може да не получите половината от цената на Galaxy S8, но все пак спестявате около 300-400 евро лесно. И разликите също не са нещо, за което да пишем, защото с Galaxy S7 ще можете да се наслаждавате без ограничения на мощен телефон с добра камера, един от най-добрите Android от 2016 г.

Какво знаем за цената на Galaxy S8? Както ви казваме в тази статия, уговорено е, че ще бъде около 800 евро, но може да бъде и по-евтино. Ако не можете да похарчите толкова много пари или не се нуждаете от най-новото, Galaxy S7 е достатъчно за вас Пак ще бъде добра покупка, защото ще имате също Nougat и мобилен в продължение на много години. Това е терминал, който няма да ви създаде проблеми.

Какво ще правиш? Galaxy S7 или Galaxy S8?

Популярна тема