Google Pixel 2: Какво трябва да има мобилното бъдеще на Google?

Съдържание:

Google Pixel 2: Какво трябва да има мобилното бъдеще на Google?
Google Pixel 2: Какво трябва да има мобилното бъдеще на Google?
Anonim

Слуховете за Google Pixel 2 започнаха, те дори не са излезли от няколко месеца, а хората вече настояват за Google Pixel 2. Първоначално, първите Google Pixels изглеждаха много добре (страхотна камера, добра производителност, ексклузивни функции и т.н.), днес интересът към тях е намалял значително.

Google Pixels са много скъпи телефони, за да бъдат първата сага за телефони и в допълнение към това, че не са адаптирани към настоящите времена, имаха много проблеми, които те накараха хората да върнат мобилните си телефони. Нито трябва да забравяме, че Google Pixel не е достигнал до много страни като Испания, където биха могли да продадат странния терминал.

пикселно натоварване
пикселно натоварване

Какво трябва да има Google Pixel през 2017 г.?

Не знаем дали тази година, 2017, ще има нов Google Pixel 2, но слуховете вече тръгнаха и има някои неща, които Google трябва да получи своите телефони, ако иска те да бъдат бестселърите, които Google иска.

Google Pixel ще претърпи хардуерни подобрения (очевидно те ще бъдат актуализирани с най-новото на пазара), ще подобри донякъде своята камера и своите възможности, но има още неща, които Google трябва да добави.йени

  • Водоустойчивост – Мобилен телефон от 800 или 900 евро не може да дойде без водоустойчивост, това е абсурдна тенденция и може да не е необходимо, но е нещо, което не струва твърде много добавяне и това защитава нашия мобилен телефон. Не бива да забравяме и Япония, където водоустойчивостта е необходима. Ти знаеш защо? Тук ви казваме.
  • По-добро съотношение екран/повърхност – Мобилните телефони на бъдещето са тук и марките се ангажират да увеличат размера на екрана, без да увеличават размера на мобилния телефон твърде много. За да не станат изключително широки, марките сега избират по-дълги съотношения на екрана като LG с новия си екран и може би също Samsung. Това да, с екрани до краищата, а не с остри ръбове като тези на iPhone, които стават огромни за 4,7-инчов екран.
  • Нещо ново – Искаме изненади, не можем да разберем плащането за мобилен телефон на цената на златото, ако той изобщо не е иновационен и не е престижен марка. Искаме да виждаме нови неща и никога не бихме купили Pixel, ако не е иновационен и още по-малко на тези цени, които ги продават.

В допълнение към това вярваме, че Google трябва продаде телефона в световен мащаб много скоро и да намали малко цената му, но ако наистина има Google Pixel 2, не очакваме Google да намали цената си, но точно обратното. С други думи, бихме искали да го направи, но поради това, от което се страхуваме, Google със сигурност ще продължи да се развива.

Популярна тема