Xiaomi Redmi Pro 2: Спецификации и цена

Съдържание:

Xiaomi Redmi Pro 2: Спецификации и цена
Xiaomi Redmi Pro 2: Спецификации и цена
Anonim

Ако четете това, вероятно сте фен на Xiaomi, защото тези момчета пускат грандиозни терминали на пазара. Толкова много, че очакваме Xiaomi Redmi Pro 2 с Dual Pixel технология и повече батерия Xiaomi винаги надминава себе си по спецификации и съотношение цена-качество, а сега очакваме нов Xiaomi Redmi Pro 2 способен да спре дъха на всеки.

И факт е, че фирмата винаги е била „критикувана“, че камерите й са лоши. Истината е, че не са, но е нормално понякога да оставят малко да се желае, тъй като цените са много ниски, но през последните месеци се опитват да го поправят… защото the RedMi Камерата Pro 2 би била по-добра от своя предшественикАко искате да знаете всички данни, не пропускайте това, което ви казваме.

redmi pro 2 xiaomi
redmi pro 2 xiaomi

Xiaomi Redmi Pro 2: спецификации и характеристики

Впечатлени сме да видим новия Xiaomi Redmi Pro 2 без двойна камера Наистина искахме да знаем повече за наследника. Въпреки че най-фрапантният факт е, че биха оставили настрана двойната камера и биха заложили на един сензор (но с по-високо качество) И всичко това при запазване на цената. Особено ни харесва, че ще имаме повече качество във фотографската секция, защото това е нещото, за което много потребители плачат от известно време.

Ще имаме единичен 12 MP IMX 362 сензор с технология Dual Pixel. И сензор от 1,4 микрона в сравнение с 1 микрон на предишния Pro. Обещава, но ще трябва да го видим, докато нямаме илюзии.

Сред другите характеристики знаем, че можем да избираме между 4 или 6 GB RAM и 64 или 128 GB вътрешна памет, конфигурации, които стават повече от обичайното в гама върхове. Това, което не знаем, е чипът, но може да имаме Snapdragon 660, което изобщо не е лошо. По отношение на батерията преминахме от 4050 на 4500 mAh Не е лошо.

Какво ще кажете за цените на RedMi Pro 2?

Що се отнася до цените на Xiaomi Redmi Pro 2 имаме:

  • Xiaomi Redmi Pro 2 с 4 GB RAM + 64 GB памет= 220 евро.
  • Xiaomi Redmi Pro 2 с 6 GB RAM + 128 GB памет= 245 евро.

Поради малката разлика в цената, разбира се, струва си да изберете по-голямата версия. Цената е впечатляваща, но не забравяйте, че това са слухове и може да се промени по всяко време.

Популярна тема