Galaxy S8 с 6 GB RAM ще се продава в Европа и Латинска Америка

Съдържание:

Galaxy S8 с 6 GB RAM ще се продава в Европа и Латинска Америка
Galaxy S8 с 6 GB RAM ще се продава в Европа и Латинска Америка
Anonim

Все още има много съмнения и слухове за Galaxy S8. Но днес открихме, поне това ни казват слуховете, че Galaxy S8 с 6 GB RAM ще се продава в Европа и Латинска Америка Звучи от известно време че ще имаме повече версии, с по-голям или по-малък размер на екрана и също с 4 или 6 GB RAM. Е, по този повод през 2017 г. щяхме да видим Samsung Galaxy S8 да бъде пуснат в Европа и Латинска Америка във варианта си с 6 GB RAM.

Тази сутрин ви казахме и за Galaxy S8, за да ви кажем за батерията, която ще има, така че да не се губи. Така че погледнете, защото ви уверявам, че ще ви изненада.

Бъдещият Galaxy S8
Бъдещият Galaxy S8

Galaxy S8 с 6GB RAM в Европа и Латинска Америка

Тази версия от най-висок клас ще бъде Galaxy S8 с 6 GB RAM и 128 GB памет. Тогава стандартната версия ще остане с 4 GB RAM и 64 GB памет, което може да е повече от достатъчно за всеки потребител.

Въпреки това, това не свършва дотук, защото един слух отдавна дори каза, че 8 GB RAM и 256 GB място за съхранение… твърде много, не мислите ли? Но от SamMobile ни потвърдиха, че ще има само един вариант и това е този, който споменахме в началото на статията, 6 GB RAM и 128 GB памет, който вече е достатъчно.

Това, където сме малко объркани, е стартирането на това устройство. Тъй като момчетата в горния източник казват, че този вариант ще излезе само в Китай или Корея, но туит от @mmddj_china твърди, че ще излезе в други региони.

Пристигането ви в Испания е потвърдено, това са добри новини

Това ще потвърди, че ще имаме в Европа, Съединените щати и Латинска Америка този Samsung Galaxy S8 с 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет. Достатъчно е и със сигурност нямаме нужда от повече.

Засега не знаем цената, но си представяме, че ще бъде около 100 евро повече от стандартната версия или кой знае дали 200 евро. Being е много по-добро, но понякога няма големи разлики в цените между версиите, а много други пъти наистина няма забележима разлика.

Какво мислите за новините? Мислите ли тогава, че по-добрата версия ще излезе в Испания? На 29 март ще изясним всички съмнения, в деня на представянето му.

Популярна тема