Samsung Galaxy Tab S3: Характеристики и цена

Съдържание:

Samsung Galaxy Tab S3: Характеристики и цена
Samsung Galaxy Tab S3: Характеристики и цена
Anonim

Обичаме течове, защото те винаги ни доближават малко по-близо до крайните характеристики на даден продукт и ни позволяват да добием представа дали ще бъде успешен или неуспешен. Харесваме Samsung и следим внимателно новия Samsung Galaxy Tab S3 за 2017, а днес знаем неговите възможни спецификации и ценайени

Момчетата от SamMobile винаги ни казват последните новини около Samsung. Днес знаем характеристиките и цената на новия Samsung Galaxy Tab S3.

Слухове за Galaxy Tab S3
Слухове за Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3, характеристики и цена

Според изтеклия доклад от Корея се потвърждава, че Galaxy Tab S3 ще бъде представен от Samsung на Световния мобилен конгрес 2017 в Барселона. Знаем, че Samsung няма да представи върха на гамата си, новият Galaxy S8, който няма да е готов, но това не означава, че няма да представи този таблет. Това е наследникът на Galaxy Tab S2, пуснат на пазара през август 2015 г. И може да бъде единственото устройство на Samsung на MWC 2017… ще видим.

На този Galaxy Tab S3 неговите спецификации също изтекоха Очакваме 9,6-инчов екран с разделителна способност 2048 × 1536 пиксела. Потенциално Qualcomm Snapdragon 820 с 4 GB RAM Не е зле на екрана и мощността, защото ще имате таблет, за да завладеете света, ако е необходимо.

Другите спецификации включват 12 MP задна камера и 5 MP предна камера. Можем да имаме 2 модела Samsung Galaxy Tab S3, с LTE и Wi-Fi. В противен случай Android 7.0 Nougat.

Не знаем повече данни, въпреки че очакваме по-тънко устройство и с подобрен дизайн, ако е възможно, така че преминаването от едно поколение към друго да е по-забележимо. Твърди се също, че S3 Galaxy Tab е по-тънък от своя предшественик.

Samsung ще представи Galaxy Tab S3 на MWC 2017

Това е страхотна новина, защото в Mobile в Барселона може да видим Samsung да представя новия Galaxy Tab S3. Цената ще бъде около 600 долара. Около 550 евро или повече. Доста е скъпо, но като производителност изобщо не е лошо.

Какво мислите и какво очаквате от този Galaxy Tab S3?

Популярна тема