Официална цена за LG Watch Style

Съдържание:

Официална цена за LG Watch Style
Официална цена за LG Watch Style
Anonim

През тези дни говорихме за LG Watch Style Аз съм фен на смарт часовниците, мисля, че има за цел да бъде един от великите смарт часовници с Android Wear 2.0 за 2017 Но въпреки че има много технологии, които ни изненадват, цената ни дърпа назад, което в крайна сметка определя популярността и успеха на много продукти.

Така че, ако искате да купите LG Watch Style, първо ще трябва да знаете цената му. Добрата новина е, че вече знаем цената на LG Watch Style.

LG Watch Style дизайн на изображения
LG Watch Style дизайн на изображения

Стил на часовника LG: цена

Преди няколко дни изтекоха изображения на LG Watch Style и ви дадохме причини да закупите LG Watch Style, новия смарт часовник от LG и Google. Но днес знаем цената му.

Няма да ви караме да страдате повече, цената на LG Watch Style ще бъде 249 долара Цената е идеална, защото преди няколко дни ви казахме, че щеше да е успех, ако можеше да струва под 300 евро, тъй като напоследък умните часовници не успяваха, защото ставаха скъпи на пазара… този часовник има повече от разумна цена, добри характеристики и Android Wear 2.0. Освен това е много красива, така че има всичко за продажба през тази 2017 г.

249 долара е страхотна цена Може да излезе в Европа за 249 евро директно. Но имайте предвид, че разглеждаме модела с по-малък размер и по-ниска производителност, ако най-накрая се потвърди, че няма сензор за сърдечен ритъм или LTC, NFC или GPSВ този случай няма да се желае… защото мнозина биха предпочели Moto G 2, който струва сходно и има всичко това.

Какво знаем за цената на Watch Sport?

Заедно с LG Watch Style ще имаме LG Watch Sport, който може да има цена от 349 долара В момента не знаем 100%, нито е официално, но има цялата Pinta. Възможно е да струва над 100 евро повече от Style, така че и двете са на добри цени, като се има предвид, че ще дойдат с Android Wear 2.0 и със сигурност някои изненади.

Ще видим. Какво мислите за тези цени? Очаквахте ли повече или по-малко?

Популярна тема