Нов аксесоар за Pokémon GO за 2017 г

Съдържание:

Нов аксесоар за Pokémon GO за 2017 г
Нов аксесоар за Pokémon GO за 2017 г
Anonim

Pokémon Go беше хит от самото начало. Но през последните месеци потребителската квота намаля рязко поради ограниченията на Niantic, блокирайки много потребители и правейки играта малко плоска и скучна. Но днес ни достигна една невероятна новина, защото скоро може да имаме нов аксесоар за Pokémon GO.

Ако сте фен на Pokémon и все още играете Pokémon Go, това е за вас, защото говорим за втория аксесоар за Pokémon GO Засега знаем някои подробности, но изобщо не знаем цената или пълните му характеристики, въпреки че някои данни не са оставили никого безразличен.

pokemon go plus
pokemon go plus

Открийте втория аксесоар за Pokémon GO

Както успяхме да разберем, момчетата от Pokémon ще работят върху своя втори аксесоар за игра на Pokémon GO. Както четем от Asia.nikeei, целта му е да може безопасно да търси Pokémon.

Tsunekazu Ishihara е авторът на интервюто, в което успяхме да разберем малко повече за бъдещето на Pokémon GO, поне в областта на носими устройства, защото бихме имали това е втори аксесоар за игра на Pokémon GO Изпълнителният директор спомена, че ще ни позволи да играем по-безопасно, което ни се струва малко странно, защото не знаем къде нещо може да дойде, тъй като Pokémon GO Plus направи нещо подобно, защото ни позволи да не се налага да сме толкова наясно с мобилните устройства на улицата.

Изявленията му бяха следните:

« За да избегнем инциденти, пуснахме на пазара Pokémon GO Plus. Но сега обмисляме да пуснем нова джаджа, за да може играта да се играе по-безопасно.“

Nintendo се грижи за безопасността на потребителите

Изглежда, че момчетата от Nintendo се грижат за безопасността на потребителите, защото сега биха заложили на втора джаджа.

Не знаем повече подробности. Също така не знаем кога ще бъде пуснат или на каква цена. Но ние ще продължим да бъдем много внимателни, за да можем да ви кажем всичко за новата притурка на Nintendo, която е реалност за следващите месеци на тази 2017.

Какво мислите, че ще бъде тази нова джаджа на Nintendo?

Популярна тема