5 мобилни телефона от 2017 г., които ще монтират Snapdragon 835

Съдържание:

5 мобилни телефона от 2017 г., които ще монтират Snapdragon 835
5 мобилни телефона от 2017 г., които ще монтират Snapdragon 835
Anonim

Samsung се представи много добре тази 2017 година. Въпреки че ще забави пускането на пазара на Samsung Galaxy S8, той си осигури привилегирована позиция по отношение на този процесор. Qualcomm Snapdragon 835 се произвежда от Samsung и това позволи на корейците да сглобят първата партида от своя бъдещ мобилен телефон.

Да, Samsung Galaxy S8 няма да е единственият телефон, който ще монтира Qualcomm Snapdragon 835 и всъщност знаем, че ще има много повече, но… кой ще бъде първи да го монтираш?? Очевидно е, че този списък не е перфектен и може да има мобилни телефони, които го монтират, но има 5 мобилни телефона, които ще го оборудват и това със сигурност ще бъде най-очакваното за годината.

реална снимка-галактика-s8
реална снимка-галактика-s8

Snapdragon 835: Кои 5 телефона ще го оборудват да или да?

  • Samsung Galaxy S8 – Никой не може да живее без Galaxy S8 (възможно е), но истината е, че Samsung ще бъде първият, който ще оборудва процесора Qualcomm. Възможно е всички Galaxy S8 да монтират Snapdragon 835, въпреки че е нормално да го комбинирате с неговия мощен Exynos.
  • Xiaomi Mi6 – Mi6 трябва да пристигне на MWC 2017, но възможното забавяне на Snapdragon 835 може да е причина за това отлагане. Mi6 ще има Snapdragon 835, въпреки че най-евтините версии могат да монтират MediaTek Helio X30.
  • OnePlus 4 – OnePlus винаги монтира най-мощния си процесор и истината е, че бъдещият OP4 има всички бюлетини, за да бъде един от първите, които ще го оборудват. OnePlus има най-добрите телефони от висок клас в съотношение качество/цена и истината е, че новият OnePlus 3T е поразителен.
  • HTC 11 – След излизането на HTC U Ultra HTC се нуждае от истински флагман и този флагман вероятно ще бъде HTC 11 или както и да се казва.
  • Sony Xperia XZ 2017 – Очевидно е, че Sony ще подготви висок клас с най-мощния процесор на пазара, но за това ще трябва да изчакаме бъдещето Xperia XZ 2 или нещо подобно, за момента нямаме информация как ще се казва.

борбата през 2017 г. е повече от успешна и знаем, че Samsung ще играе много важна роля, но всички телефони, които монтират Snapdragon 835, ще бъдат най-мощните и ефективни на пазара, не се съмняваме.

Популярна тема