Meizu Pro 7 изтече: Спецификации и стартиране

Съдържание:

Meizu Pro 7 изтече: Спецификации и стартиране
Meizu Pro 7 изтече: Спецификации и стартиране
Anonim

Въпреки че Xiaomi е марка, която обикновено препоръчваме много пъти, когато ни поискат достъпен и много мощен телефон, никога не забравяме Meizu, особено във високия клас, където обикновено не е толкова добре известно.

Сега хората, които имат Meizu, знаят, че тази марка е със страхотно качество и предстоящият Meizu Pro 7 изглежда е изтекъл в мрежата. Разбира се, този Meizu Pro 7 не знаем дали наистина е Pro 7 или нов Meizu 6 Pro Plus или нещо подобно. Това, което знаем е, че това ще бъде едно от следващите Meizu и е изтекло онлайн с доста подробности.

Камера Meizu Pro 7
Камера Meizu Pro 7

Ново Meizu: Най-високо в гамата, но без Qualcomm или Exynos

Meizu изненада всички, като монтира текущия процесор Galaxy S6 в стария Meizu Pro 5, но сега, вместо да избере най-високата част от гамата, Meizu беше насърчена да монтира отново горната част на гамата MediaTek, новия MTK Helio X30.

Изглежда от слуховете, че новият Meizu Pro 7 ще има титаниево тяло (устойчиво на надраскване и високо качество), 4K екран, а не 2K (резолюция 3840 x 2160 пиксела) с диагонал от 5,7 инча, който ще използва технология, подобна на AMOLED. 4K екранът ще бъде проектиран да използва виртуална реалност.

Страхотен екран, мощен процесор и добра камера

По отношение на камерата се говори, че ще монтира Sony IMX362 12 MP голям сензор с пръстеновидна светкавица, който се оказа много ефективен за фотография. Новият MediaTek Helio X30 е много мощен процесор, но терминалът ще се предлага в две различни версии. Този сензор на камерата е същият като Google Pixel.

Версия с 4 GB RAM с 64 GB памет, 6 GB RAM със 128 GB памет и друга версия с 8 GB RAM може дори да бъде пусната. На снимките дизайнът изглежда много приличен, но все още е рано да се уточни за кой модел става дума. Началната му цена ще бъде около 450 евро в замяна, така че може да има цена по-висока от 500 евро, ако искаме да го придобием на Запад по време на пускането му на пазара.йени

Популярна тема