3 неща, които бих променил в Clash Royale през 2017 г

Съдържание:

3 неща, които бих променил в Clash Royale през 2017 г
3 неща, които бих променил в Clash Royale през 2017 г
Anonim

Clash Royale е перфектен, но винаги има неща, които бихме искали да видим, но все още не съществуват. Днес ще ви разкажа за 3 неща, които бих променил в Clash Royale през 2017 г. Въпреки че играта работи страхотно, винаги има нещо, което ни притеснява и след година игра е лесно да се намери грешка или нещо, което човек би променил, за да направи играта по-добра за себе си.

Ако искате да знаете тези неща, които бих добавил или променил в играта, не пропускайте статията. Но искам да ми кажете в коментарите за 3-те неща, които бихте променили в Clash Royale. И също така как мислите, че ще бъде играта, ако бъдат приложени, защото може да е интересно и много по-добре, по-смешно.

Реакции в Clash Royale
Реакции в Clash Royale

3 неща, които бих променил в Clash Royale през 2017 г

Открийте сега тези 3 неща, които бих променил в Clash Royale през 2017 г.:

  • Искам да добавя персонализирани съобщения към битките Clash Royale трябва да дава опция за добавяне на персонализирани съобщения за изпращане в битки. Тоест има панел за редактиране, който ви позволява да добавите до максимум 3 фрази, например. И че по-късно в битките можем да щракнем върху балонче с реч и да изберем една от тези 3 фрази. Много пъти ми се иска да кажа няколко неща на някого, не знам за вас.

Как може тази функция да работи добре в играта?

В идеалния случай ще имаме прозорец извън битките, на главния екран на играта, който ще ни позволи да добавим някои бързи съобщения, които да използваме в биткаПредполагам обаче, че Clash Royale не иска да го добави, защото Бог знае какви съобщения биха пуснали хората. Би било идеално да се поставят някакви съобщения, но може да предизвика малко насилие!!!! Да ти кажат, че си имал късмет или е досадно, но дори и да те обидят е по-лошо (хаха).

  • Искам много повече оферти и оферти също за легендарни сандъци. Въпреки че съществуват легендарни сандъци, те почти никога не излизат. Около два пъти месечно (не съм сигурен). В идеалния случай те биха излезли повече и с оферта, за да могат да изравнят много легендарни, защото в противен случай е почти невъзможно, ако трябва да плащате 40 000 монети в магазина всеки път. Искам още оферти за покачване на карти и получаване на нови.

Тази функция е внедрена с течение на времето

Напоследък виждаме повече оферти от всякога и са добавени повече сандъци, като легендарните и епичните, така че да можем да изравняваме картите и да получаваме нови, които все още нямат, но са от съществено значение и всъщност не са били в играта много дълго. В идеалния случай те добавят повече сандъци, които потребителите харесват, аз лично бих купил повече, ако имаше повече за избор или по-често.

  • Регулиране на определени карти Елитните варвари са твърде силни, това също би намалило силата им и благородния гигант (наред с другите карти). Това е несправедливо, защото всеки ще каже картите, които са най-неудобни за намиране… но може да има начин да постигнете нещо подобно, може би с нови бонуси или постижения. Или може би е невъзможно. Но да, има карти, които са твърде гепардови

Кои карти се проверяват най-често?

Лично аз смятам, че карти като елитните варвари са твърде измамени Така е и с благородния гигант, особено след хвърляне на кула, т.к. ако го поставиш настрани във втората кула пада като нищо. Има и furnace, което е много полезно, защото е наистина досадно да гледам как хвърля огнени духове през цялото време… но разбирам, че това са някои от картите, които ме притесняват най-много, защото не използвам и за моя тип тесте.

Но на глобално ниво се казва, че елитните варвари са най-проверената карта. Но искам да ми кажете кои според вас са еднакви в коментарите.

Както можете да видите, това са някои неща, които бих променил или добавил към Clash Royale, и можете да видите, че няма какво да пиша, защото играта е завършена. Въпреки това ще продължа да мисля, в случай че ми хрумнат още неща… защото за мен това все още е най-добрата мобилна игра не само за 2017 г., но и за момента и не мога да спра да я играя.

Какво мислите? Какво бихте променили в играта? Кои карти смятате, че са най-измамени?

Популярна тема