Плащайте с PayPal в Amazon по-близо от всякога

Съдържание:

Плащайте с PayPal в Amazon по-близо от всякога
Плащайте с PayPal в Amazon по-близо от всякога
Anonim

Ако пазарувате редовно от Amazon, PayPal със сигурност ще ви липсва. Ясно е, че ще се сблъскаме с една от страхотните новини, които достигат до Amazon, защото лоялните потребители от години искат да добавят този метод на плащане към платформата на Amazon, която е толкова успешна. Следователно беше потвърдено, че скоро ще можем да плащаме с Paypal на Amazon

Всичко това се случи, защото PayPal потвърди, че са имали дискусии за това съвсем наскоро и че сделката може да бъде приключена всеки момент.

PayPal
PayPal

Плащането на Amazon с PayPal скоро ще бъде възможно

Изобщо не е шега. PayPal потвърди дискусиите с Amazon, за да позволи на потребителите да пазаруват в Amazon и да плащат с PayPal, вместо да плащат с карта. Това е много удобно, защото не само ще можете да поддържате по-добър контрол върху парите си, но дори ще можете да плащате с баланса си в PayPal, за да коригирате по-добре сметките си за месеца и да не се налага винаги да плащате с картата си за всичко.

Ние винаги препоръчваме плащане с PayPal, когато опцията съществува, защото е бързо, надеждно и само на едно кликване.

Сред изявленията, направени от главния изпълнителен директор на PayPal, подчертаваме: „разговаряхме с Amazon и вече се доближаваме до 200 милиона потребители на нашата платформа, така че за Amazon е трудно да не мисли за приемане на PayPal“.

Единственото, което остава да направите, е да постигнете споразумение и Amazon ще ви позволи да плащате с PayPal

Топката е в полето на Amazon. В случай на постигане на споразумение, ще го видим изпълнено във всеки един момент, така че това е добра новина за всички и особено за хората, които обичат PayPal и купуват много от Amazon.

Любопитният факт е, че въпреки че Amazon представлява 74,1% от онлайн продажбите, тя е една от последните, които не приемат услугата за мобилни плащания. Доста любопитен факт.

Но скоро ще спрете да използвате картата онлайн, защото скоро ще можем да плащаме с PayPal на Amazon. Не знаем точната дата, кой знае кога може да пристигне. Знаем обаче, че е по-близо от всякога. 2017 ще бъде страхотна година да го видим.

Какво мислите за новините? Щастлив ли си?

Популярна тема