MWC 2017: Последни слухове, какво ще видим

Съдържание:

MWC 2017: Последни слухове, какво ще видим
MWC 2017: Последни слухове, какво ще видим
Anonim

Много потребители твърдят, че MWC 2017 ще бъде разочароващо, тъй като много звездни презентации са отпаднали, като новия Galaxy S, който се провежда всяка година. Изглежда най-накрая нито Samsung с Galaxy S8, нито Xiaomi ще присъстват на MWC 2017, новина, която разочарова много потребители, защото в момента те са двете референтни марки в Android.

Но тази убедителна причина или тези убедителни причини не трябва да са толкова лоши, защото на Световния мобилен конгрес през 2017 г. ще видим много повече интересни неща. Например, Марк Зукърбърг ще присъства на MWC 2017, така че ако сте му фен, ще искате да се срещнете с него и да чуете изказването му. Но очакваме много повече.

MWC2016
MWC2016

Какво очакваме от MWC 2017?

Ясно е, че не всичко е Samsung или Xiaomi. Въпреки че южнокорейците не представят Galaxy S8, ако това не се случи, има основателна причина, защото искат да направят нещата както трябва (а също и с закъснението на новия чип Snapdragon). Това е новина, която потребителите приеха много зле. Също така, че Xiaomi няма да присъства, нещо, което предчувствахме от дълго време.

Но не всичко е лошо, защото ще се случат много добри неща, сред които подчертаваме възможен Nokia 5, представен по време на събитието. Ще има и много силния LG G6. Sony също ще бъде видян на това събитие, представяйки нови устройства. HTC и Huawei също ще присъстват на това страхотно събитие, което ще се проведе в Барселона, така че няма да е никак скучно, а точно обратното.

Със сигурност този MWC 2017 крие нещо, което ние нямаме

Така че, ако сте фен на технологиите и можете да присъствате на събитието, не го пропускайте, защото няма да бъде разочароващо, защото няма Xiaomi или Samsung с Galaxy S8Другите ще бъдат там (на практика всички) и съм сигурен, че ще знаем много неща, които не сме очаквали да знаем.

Ние ще бъдем там и ще ви предоставим цялото предаване на живо.

Какво очаквате от MWC 2017? Ще ви липсват ли Samsung и Xiaomi или не ви пука? Какво най-много искаш да знаеш? Разкажете ни всичко за това в коментарите.

Популярна тема