Не надстройвайте до Nougat, това е лудост

Съдържание:

Не надстройвайте до Nougat, това е лудост
Не надстройвайте до Nougat, това е лудост
Anonim

Използвам Android Nougat от пускането му за Nexus, когато бета програмата започна около март-април. Оттогава Nexus 6P изпитва най-различни проблеми: проблеми с батерията, прегряване, бутоните за сила на звука не работят правилно, изключва се при изтощена батерия, има проблеми с някои приложения като WhatsApp и др.

През месеците се подобри много, но все още днес не препоръчвам актуализиране до Android Nougat Актуализирането е важно и необходимо, но с Marshmallow сте безопасен по отношение на сигурността и избягвате проблеми, които бихте могли да имате, ако актуализирате.

Задължителни известия Нуга
Задължителни известия Нуга

Надстройката до Nougat е лоша идея, не го правете

Ясно е, че надграждането до Nougat ви позволява да се насладите на всички нови функции на операционната система, които не са малко. И това без съмнение е чудесно, това е една от най-добрите причини да направите скока. Проблемите зад това обаче все още са доста големи.

Изглежда, че откакто Google изобрети Pixel, напълно е забравил да реши всички проблеми, които Nougat причинява в други терминали, защото има много хора, които имат проблеми след актуализиране. Това са основните проблеми с Nougat.

  • Животът на батерията е по-кратък от Marshmallow.
  • Мобилният телефон се изключва без обяснение с по-малко от 20% батерия.

Това са двата основни проблема, които имат телефоните, актуализирани до Nougat. Поне на Nexus 5X и Nexus 6P. На други устройства много производители също забавят актуализациите, за да избегнат тези проблеми.

Ако не искате да имате проблеми с батерията, все още не актуализирайте до Nougat

Обикновено нямаме много повече проблеми. От време на време някои приложения се затварят, генерират се доклади за грешки… но най-лошото беше минало и предишните месеци останаха назад. Въпреки това, барабанните песни не харесват никого. Така че ако не искате да имате проблеми с батерията, все още не актуализирайте до Nougat

Искате ли да надстроите до Nougat? Имате ли Nougat и той не ви създава проблеми или ви създава тези проблеми с батерията, които току-що споменахме?

Популярна тема