Google Store е подновен и оставя само 3 раздела

Съдържание:

Google Store е подновен и оставя само 3 раздела
Google Store е подновен и оставя само 3 раздела
Anonim

На главната снимка, която ви показваме по-горе, можете да видите Google Store сега, а на следващата, предишната. Ясно е, че хората от Google тихомълком са направили промени в Google Store. Преди имахме раздели за „стрийминг устройства“, „таблети“, „Android Wear“, „Аксесоари“и „телефони“. Сега обаче имаме само 3 раздела: „стрийминг устройства“, „таблети“, „Аксесоари“.

¡¡ Google Store е подновен и оставя само 3 раздела!! Момчетата от Mountain View премахнаха разделите Android Wear (вече няма умни часовници) и също премахнаха телефони, вече нямаме телефони за закупуване от магазина на Google. Това в Испания, разбира се, или други точки на картата, където Pixel не се е появявал в тази държава или други смарт часовници.

Nexus изчезва от Google Store
Nexus изчезва от Google Store

Google Store е подновен и оставя само 3 раздела

Тази промяна не знаем до кога ще бъде активна, защото ако беше, никога повече нямаше да имаме умни часовници или смартфони на Google в Испания, защото те напълно премахнаха тези секции. Въпреки че може и да са, защото в момента не съдържат нищо и няма смисъл да се показва празна страница (най-вероятно).

Наистина знаем, че Pixel няма да излезе в Испания на този етап. И тъй като Pixel не излезе, вероятно Pixel 2 също няма да се появи Но ние знаем, че Google ще си сътрудничи с LG при пускането на пазара на новите смарт часовници, които трябва да се продават в магазина … в този ден можехме да видим магазина актуализиран, събитие, което ще се проведе след месец. От този ден, в случай на излизане в Испания, трябва да видим актуализация в магазина възстановяване на раздела „Android Wear“

Google Store не е еднакъв във всички страни, в Испания е така

Без съмнение ще продължим да следим внимателно промените в Google Store, защото е ясно, че те определят кои продукти се пускат у нас и кои не.

Както ви казахме, в момента в Google Store в Испания имаме само «стрийминг устройства», «таблети», «Аксесоари». Вярваме, че скоро ще имаме повече устройства, защото ни липсват терминалите и преносимите устройства на Google.

Популярна тема