5 носими прогнози за 2017 г

Съдържание:

5 носими прогнози за 2017 г
5 носими прогнози за 2017 г
Anonim

Носимите устройства се продават малко, в това няма съмнение и производителите непрекъснато ни казват, че ще дойде ден, когато нещата ще се променят и всеки ще има нужда от такъв. Но какво трябва да се случи, за да се случи това? Какво трябва да притежават, за да станат основни? Не можете да пропуснете нашите 5 прогнози за носими устройства за 2017

В тази компилация от 5 прогнози за носими устройства за 2017 г. nфункционалностите, които имат повече бюлетини, за да бъдат почти реалност, може да не липсват, защото ще видим всичко, което ни очаква за тази година или поне най-показател. Не можете да го пропуснете!

носими, които ядат pillcam
носими, които ядат pillcam

5 носими прогнози за 2017

Това са нашите 5 прогнози за носими устройства за 2017:

  • Изкуственият интелект (AI) ще присъства повече в носимите устройства Ясно е, че тази технология трябва да бъде популяризирана по всякакъв начин и AI сега присъства повече от всякога в живота ни. Разбира се, те биха могли да направят нещо много интересно в областта на часовниците и умните гривни.
  • 2017 годината на слушаемитеКолкото и да гледаме от другата страна, AirPods се радват на успех, дори и да са най-ужасното нещо на света, поставено в ухото. Въпреки това, в някои части на картата те се продават като churros и това струва много. Без съмнение 2017 ще бъде годината на чуваемите, защото ще видим много повече и много интелигентни алтернативи.
  • Свързани очила. Очилата ще се продават свързани или не, но производителите искат да ги купуваме умни. Ако са леки и не се набиват на очи, със сигурност ще се продадат. Можем да видим повече иновации в тази област за 2017 г.
  • Още VR. Виртуалната реалност първоначално изглежда не харесваше, защото беше лоша и слаба, но сега е в страхотен момент и това е само началото. През 2017 г. ще видим много повече от това.
  • Дрехи, които могат да се носят. Ще видим тази технология в нашите дрехи. В обувките, тениските… с годините ще носим всичко това интегрирано в дрехите (а по-късно и в кожата). Но за тази 2017 г. ще можете да си купите умни маратонки.

Виждате, че намираме от всичко по малко: свързани очила, повече изкуствен интелект, интелигентни слушалки, повече виртуална реалност, свързани дрехи… Не всичко се вижда и открива в областта на джаджите, така че ние тръгваме за да видите много превъзходни носими устройства тази 2017

Какво мислите? Реалистично?

Популярна тема