2 ужасни функции, идващи в WhatsApp през 2017 г

Съдържание:

2 ужасни функции, идващи в WhatsApp през 2017 г
2 ужасни функции, идващи в WhatsApp през 2017 г
Anonim

Аз лично харесвам WhatsApp. Харесвам повече Telegram, защото харесвам функциите, които има повече и интерфейсът е по-чист, по-внимателен (и също така по-малко хора ме притесняват). Но тези дни изобщо не съм доволен от това, че момчетата от WhatsApp потвърждават тези две функции, за които ще говорим с вас. Разглеждаме 2 ужасни функции, идващи в WhatsApp през 2017 г.

Но какво могат да повишат хората от WhatsApp, за да го направят толкова лошо? Не преувеличавам. Една от тези функции е практически официална, така че внимавайте, защото може да се появи всеки момент. Другото е по-известно в други типове приложения и също не се губи.

поверителност на whatsapp
поверителност на whatsapp

2 ужасни функции, идващи в WhatsApp през 2017 г

Тези 2 ужасни функции, идващи в WhatsApp през 2017 г., са както следва:

  • Местоположение в реално време за групи. Какво чувате. Преди няколко дни ви казахме в дълбочина, че бета версия на WhatsApp, която вече се тества в някои части на света и може да пристигне по всяко време, позволява на вашите приятели да знаят местоположението ви в реално време в групи. Предполага се, че това е направено, за да могат приятелите да се срещат по-лесно. Но какво ще стане, ако те добавят към група, представяйки се за някой друг…? Въпреки това. Всичко показва, че тази функция може да бъде деактивирана, но кой знае дали ще бъде активирана по подразбиране. Можете да проверите всичко за тази функционалност за местоположение в реално време за групи в WhatsApp тук.
  • Известие за екранна снимка. Един от начините да увековечите разговорите в WhatsApp или да споделите с другите това, което говорите с някого, е като направите екранна снимка на разговора. Със сигурност го правите често. Но е възможно WhatsApp през 2017 г. да добави тази функционалност за уведомяване, ако някой е направил екранни снимки на вашия разговор. Друга ужасна функция, особено ако вие сте този, който прави екранни снимки (не аз), но все пак ми се струва фатална, защото има моменти, когато няма друг избор.

Какво мислите за тези 2 функции? Мислите ли, че може да е по-лошо или сте чували за други, които биха могли да бъдат по-ужасяващи? Възползвайте се от коментарите, ние ще го добавим към статията.

Популярна тема