WhatsApp ще споделя местоположение в реално време в групи (бета)

Съдържание:

WhatsApp ще споделя местоположение в реално време в групи (бета)
WhatsApp ще споделя местоположение в реално време в групи (бета)
Anonim

WhatsApp е водещата услуга за съобщения, в това няма съмнение, но сега иска да отиде по-далеч с функция, която потребителите изобщо не харесват. По принцип това означава, че WhatsApp ще каже на вашите контакти къде се намирате в реално време Това наистина е много опасно, защото никой не трябва да знае къде сме през цялото време.

Засега знаем, че това вече е част от нова бета версия на WhatsApp, че ще пристигне в групите и че можете да го деактивирате, ако не го направите искам да го покажат и не те познавам, но мисля, че няма смисъл.

поверителност на whatsapp
поверителност на whatsapp

WhatsApp ще споделя местоположението на членовете на групата в реално време

Бяхме шокирани, когато научихме новината от момчетата от Engadget. Изглежда, че WhatsApp тества тази функционалност в новата бета версия на Android и iOS. Но от какво точно се състои? Както вече ви казахме, WhatsApp ще информира вашите контакти за точното ви местоположение в реално време.

Това, което знаем засега е, че тази функционалност ще бъде активирана само в групи (така че не трябва да се притеснявате за индивидуални чатове).

Но също така знаем, че ще можете да деактивирате тази функция Но е възможно, ако я деактивирате, също така да не знаете точното местоположение на другите членове на групатаНо със сигурност не се интересувате, тъй като WhatsApp тук отиде малко по-далеч. Едно е да сме честни, а друго е да докладваме къде сме по всяко време. Защото, ако нещо се случи, разбира се, че е жизненоважно, но в противен случай е посегателство върху личното пространство на човека.

Тази функция има смисъл в групи, за да e да знаете къде са всичките ви приятели и да можете да се срещнете по-рано (поне ние мислим), но все пак е голям обир на поверителността, настоявам. Но ще можете да го премахнете, особено ако ще бъде наличен само в групи.

Бета версията ще бъде достъпна скоро, но внимавайте, тази опция може да е по подразбиране

Но внимавайте с актуализациите, защото е възможно тази опция да е активирана по подразбиране. Бъдете внимателни тези дни, защото ако сте в бета програмата, може да споделяте вашето местоположение и вие несъзнателно. Ще ви държим в течение за всички новини, които имаме за това.

Какво мислите за това, което ви казахме? Виждате ли го добре?

Популярна тема