Xiaomi няма да присъства на MWC 2017

Съдържание:

Xiaomi няма да присъства на MWC 2017
Xiaomi няма да присъства на MWC 2017
Anonim

Xiaomi никога не е присъствал на MWC като такъв. Сега, както през 2016 г., така и през 2015 г. го има. През 2015 г. Hugo Barra посети MWC, за да говори за данните на компанията и да създаде много очаквания, миналата година, годината, в която ние също присъствахме, Qualcomm индиректно представи Xiaomi Mi5 като един от телефоните с най-добра цена-качество на пазара.

Сега, през 2017 г. последните доклади, видени в TechCrunch, предполагат, че Xiaomi няма да присъства на MWC 2017 и отделянето на Hugo Barra от компанията може да има нещо общо с това. Уго Бара беше един от онези хора, които искаха скоро да видят Xiaomi Global в света и в очакване да видят кой ще поеме управлението, Xiaomi може да е забавила малко международната си експанзия, за да се съсредоточи върху Китайският пазар е този, който наистина стимулира цифрите на компанията.

време-xiaomi-amazfit
време-xiaomi-amazfit

Xiaomi може да не присъства на MWC 2017 по никакъв начин

Xiaomi, както споменахме, никога не е имала щанд на най-важния мобилен панаир в света, но тази година дори не можа да присъства с нито един от своите телефони. Знаем също, че Xiaomi може да не е готов за бъдещия Xiaomi Mi6 или, напротив, ще го покаже за MWC 2017, въпреки че не е необходимо, нейните мобилни телефони се продават сами.

Xiaomi се появи неочаквано на CES 2017 в Лас Вегас представи бял Xiaomi Mi Mix, който няма да се продава извън Китай и като говорим за Xiaomi Mi Box, едно от най-добрите устройства на компанията, което е достъпно за всички. Анализирахме Xiaomi Mi Box и заключихме, че това е най-добрият Android TV Box на пазара на цена от 70 евро.

Xiaomi може да се фокусира върху Китай

Xiaomi е казвала повече от един път, че нейният отдел за мобилни телефони не прави толкова пари, колкото хората си мислят. Където Xiaomi наистина прави пари е с десетките сътрудничества, които има с други компании, за да осигури настоящето с сложни домакински уреди, но с брутално съотношение качество/цена.

електрически скутер-xiaomi
електрически скутер-xiaomi

Наскоро купихме уреда за готвене на ориз от Xiaomi и също сме на път да получим електрическия скутер на компанията, но тези продукти са предназначени за китайския пазар. Кога Xiaomi ще започне своята истинска глобална експанзия?

Не разбираме защо не го правят като много други компании, въпреки че не можем да отречем, че азиатският пазар е един от най-големите в света и може би те печелят повече пари по този начин, избягвайки плащането на милиони патенти, така че техните устройства да бъдат сертифицирани за използване на Запад.

Популярна тема