Как да намалим пространството, което Hearthstone заема на Android?

Съдържание:

Как да намалим пространството, което Hearthstone заема на Android?
Как да намалим пространството, което Hearthstone заема на Android?
Anonim

Добра новина за геймърите на Hearthstone, защото днес ще ви кажем как да намалите пространството, което Hearthstone заема на Android Много потребители се оплакват, че всъщност заема твърде много, много Те го деинсталираха поради тази причина, защото това беше цена на пространството, която не можеха да поемат, освен ако не смениха мобилния си телефон, но сега това има решение. актуализация на играта го поправи,и ние ще ви кажем какво да правите.

Безспорно е, че сме изправени пред много голям мач, че е страхотен и не е пропилян. Но защо заема толкова много? С това, което ще ви кажем, ще видите, че можете да намалите пространството за съхранение на Hearthstone.

битки в кръчмата на огнището
битки в кръчмата на огнището

Как да намалим пространството, което Hearthstone заема на Android?

Тази страхотна игра от Blizzard винаги става по-добра с всеки пач, но сега става по-добра и по отношение на физическия размер. Факт е, че сме изправени пред игра, която заема 3 GB пространство и актуализациите изискват много данни за изтегляне, а потребителите на Android искат това да спре и да спре да бъде проблем.

Blizzard обеща да работи върху това и да направи играта също толкова невероятна или по-добра, но да заема по-малко място на устройства с Android. Най-новата актуализация на HearthStone намалява теглото на играта HearthStone вече ще тежи 1, 98 GB данни. Което е доста, но е по-малко от преди, когато имахме цели 3 GB. В допълнение, това ще направи актуализациите по-бързи и по-гладки, и те ще бъдат малки, и всичко това, без да се отказвате от съдържанието по всяко време.

Изтеглете най-новата версия на HearthStone сега

За да проверите това, което ви казваме, просто трябва да изтеглите най-новата версия на HearthStone След това ще ви оставим връзката към Play Store, за да можете да опитате вън е. За да работи това, ще трябва да въведете от Настройки > Приложения > HearthStone > Изчистване на данни … ще трябва да изтриете данните, за да изчистите всичко от нулата и да се насладите на текущото си тегло, което ще see е по-ниско, от там също можете да го видите.

Не забравяйте, че успяхме да намалим пространството благодарение на последната актуализация. След като актуализирате и изтриете данните за минали игри, които сте имали, ще можете да се насладите на по-добър HearthStone. Насладете му се!!

Популярна тема